När är det februari??

Men snälla nån. 
 
Nu får det väl ändå ta och bli februari snart? Det känns som att januari har pågått i ett år! Minst! Idag var det i alla fall lite ljusare ute på morgonen när jag följde barnen till skolan. Vi slapp treva oss fram i nattamörker och såg faktiskt konturerna av andra människor. Alltid något. 
 
Idag har jag också, på begäran, köpt ett par badbyxor till mitt brorsbarn, ettåringen. Han ska nämligen besöka badhuset inom en snar framtid. Jag stod först och höll i ett par badbyxor storlek 110 och tyckte att de såg... Lite små ut?
 
Var tvungen att ringa pappan och fråga om ettåringen verkligen är så liten som 110? Fick till svar att han absolut inte kan ha 110. Han har strl 92.
 
!
 
Gick från affären med badbyxor stora som ett frimärke. 
 
 
 
 
Ville helst inte köpa Spiderman men utbudet på badkläder var inte så fett. Det är som sagt inte ens februari ännu. 

Kommentera gärna!
Anonym

Men ska inte så små barn ha badblöja?

Svar: Min bror är väldigt noggrann så att de kommer inträda på badhuset korrekt är jag helt säker på :)
Moa DeBruin

2020-01-30 ♥ 15:07:48
Hanna

En annan fasar för februari/vabruari! Haha!

Svar: helst kan vi förstås hoppa till mars ;)
Moa DeBruin

2020-01-30 ♥ 19:57:25 » URL: http://https://umealvenstad.se/
Anonym

Min man och son var på badhuset för första gången för ett halvår sedan när sonen var 3,5. (Ja, det var i det senaste laget.) Han fick köpa badbyxor på plats, han valde rosa med maneter på. Deras sällskap kommenterade att det var väl en lite tjejig färg.. Min son svarade att de var fina och att han ville ha dem.
Det finns hopp ❤️

Svar: Hur kan man kommentera så till ett barn? Så tråkigt. Och väldigt tydligt att alla de där unkna föreställningarna är något vi lär barnen
Moa DeBruin

2020-01-30 ♥ 21:01:12

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback