Veckan som kommer

Måndag idag kan jag meddela alla er utan kalender och allmän koll. 
 
Händer i veckan då? 
 
Måndag
Ska redigera mitt manus nr 2. Mina känslor inför det pendlar kan jag meddela. Ena stunden känner jag tjohooo fasen vad roligt och bra det här manuset är! Nästa stund känner jag mig som bluffarnas bluff och vill bara skicka alla 118 sidor rätt ner i papperskorgen utan att passera ett förlag. Vem är jag ens? Någon som tror att jag kan skriva? A ja. I eftermiddag ska vi till mormor och fika. 
 
Tisdag
Kontorsdag. Kommer vara socialt utsvulten och prata bort minst en timma med Matilda. Sedan ska vi försöka få saker gjorda.
 
 
 
 
Onsdag 
Ska till tandläkare med barn på morgonen och antagligen sitta 45 minuter i ett väntrum. Har aldrig fått komma in i tid till tandläkaren någonsin. Jo, jag är en bitter väntrums-sittare. Efter det ska jag jobba, fortsätta redigera manus samt lämna in skrivuppgifter i skolan. 
 
Torsdag
Vi har kommit till mitten av veckan! Har ni tänkt på det? Nä för ni tänkte säkert igår onsdag att DET var mitten på veckan men icke. Onsdag är lika mycket mitten på veckan som fredag. Jojomen. Nu blev ni mind blown va? Jag ska vara på kontoret. Vi ska ha telefonmöte och sätta några månders sociala medier-planering.
 
Fredag
Jobba halvdag på kontoret. Sedan ska vi ha utvecklingssamtal med minsta barnet. Är jag även vid det här laget faster för andra gången?? Jag tror och hoppas det! 
 
Lördag
Förutom sovmorgon är denna dag helt oplanerad än så länge. Så skönt! Kan inte minnas när vi senaste hade en lördag utan något bokat? Gissar att vi kommer åka minst en chock-vända till återvinningen. Det är vad vi brukar komma på att vi måste göra på lediga dagar. Kanske gosar jag med en nykläckt bebis?? 
 
Söndag
Yngsta barnet har poolspel i ishockey. Det blir en dag på stranden i ishallen. På med ullstrumporna och fyll kaffetermosen till bredden.
 
 

Kommentera gärna!
Anonym

Ha ha, jag blev faktiskt mind-blown av torsdagsgrejen🤯😅. Helt sjukt att jag har gått ett helt liv och tänkt att jag är i slutet av veckan när det är torsdag😅.

Svar: Haha jag med!!
Moa DeBruin

2020-01-20 ♥ 09:25:25
Anonym

vänta hos tandläkarn är ju något så irriterande. Oftast har man stressat dit för att komma i tid. Valde därför vid ett tillfälle att ej stressa kom säkert 2min senare o tro mig när jag säger att receptionisten sa
”Du är sen, tandläkaren väntar på dig” 🙈🙈🙈🙈

Svar: SJÄLVKLART 😆😆
Moa DeBruin

2020-01-20 ♥ 20:58:56
Klara

Hallå, vad du är GRYM som har skrivit ett andra bokmanus?? Klart man känner sig som bluffarnas bluff, det gör man ju alltid. Det behöver man inte lyssna så noga på. Lyssna på det här istället: BRA JOBBAT!! :D

Svar: haha tack snälla! Ska försöka tänka positivt när hjärnan just nu mest vill tänka åt andra hållet...
Moa DeBruin

2020-01-21 ♥ 16:13:00

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback