Spiderchick

8 år!
Då var han 8 år fyllda, vår yngsta unge. 
 
Vi dukade upp till mini-kalas på altanen. 
 
 
 
 
En Färjestad BK-tårta var beställd.
 
 
 
 
Min bror kom travande med en flaska prosecco. Jag fick påminna honom om att hans systerson fyllde 8 år, inte 18. Men det visade sig att min bror visst bara ville skåla in sin semester. Så det gjorde vi.  
 
 
 
 
 
Dagens stolta mamma:
 
 
 
 
 
Få personer överraskar mig så mycket som vår 8-åring. Han har alltid en ny sträng på sin lilla lyra. Alltid fri och kreativ i sina tankar. Funderar mycket och godtar inte några halvmesyrer till svar. 
 
Spelar ishockey och fotboll. Leker gärna med både tjejer och killar, yngre och äldre. Omtänksam till tusen. Duktig på att argumentera, vilket kan vara väldigt tröttande för hans arma föräldrar, samtidigt som jag beundrar det. Vill inte kväva hans sätt att ifrågasätta saker, stöta och blöta. 
 
I höst vill han prova hiphop på dansskola. Komponera musik har han börjat göra i programmet garageband på sin iPad. 
 
– Lyssna jag har gjort en låt! kom han och sa häromdagen. 
 
Och ja, det var en låt med trummor och bas och gitarr och alltihopa. Vet inte ens vart han fick idén ifrån? Vår 8-åring i ett nötskal. Och jo, nu fräser jag på här som värsta åkgräsklipparen med lovord kring mitt barn men det kan väl en stolt mamma få lov att göra ibland? He.
 
Är så galet stolt över båda min ungar <3
 
Malin

Det är precis få det ska vara, föräldrar ska vara stolta över sina barn! Och 8 åringen verkar vara lätt att bli stolt över!

sandra ledin

Grattis i efterskott får man säga.
Va mysigt kalas han fick. Kan tänka mig att tårtan blev bra uppskattad.

Ha en fin start på nya veckan!!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress