Spiderchick

Ängen
1 minut från vår ytterdörr har vi en stor äng (2 minuter om du är ett barn som måste gå lite bakåt också, samtidigt som du tar dig framåt). 
 
 
 
 
På den här ängen hoppas jag att kommunen aldrig planerar att bygga några hus! Här bor redan mängder av invånare som gör massor av gott för naturen till skillnad från vissa andra varelser ... Jag nämnar inga namn för vi är så många. Ingen nämnd ingen klämd. 
 
 
 
 
 
Jag har liksom förstått hur viktigt det är med sådana här ängsplättar där bin, humlor och småkryp kan leva och gör gott. Dikesblommor är superviktigt. Och maskrosor. Och mossa! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allt sådant där som vi människor tenderar att rensa bort är liksom bra grejer.
 
sandra ledin

Japp all natur finns av olika anledningar. Människor är bara för lata att bry sig om den nu mera. Alla älskar bilder på naturen men den de har runt sig är det inte många som bryr sig om (av att döma utav alla cigg, snus, godispapper, brända matbitar, papper bitar och annat snusk som ligger kastat överallt)
Håller tummarna för att ni får behålla ängen utan byggen.
Ha en fin onsdag!!!

Anonym

Oj, vistte inte att mossa renar luft. 😂😂Jag har massor på min tomt😂

Svar: bra där!!
Spiderchick

Inne hos Ina

Så ångestbefriande att läsa om mossan. Vår gräsmatta är full av den! Är också glad att gräsmattan är full av små blommor redan två dagar efter att vi klippt - bra för bina!

Svar: Verkligen! Grymt!
Spiderchick

Anonym

Själv tänker jag fästingar då jag ser de där 😫

Svar: Hu!
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress