Spiderchick

Blomsterhotell
Min bror och Hanna är iväg på semester. Under tiden har de lämnat några av sina växter hemma hos oss. 
 
 
 
 
 
 
Man kan säga att vi just nu driver ett blomster-hotell. Jag sa till min bror att det kommer kosta! 150 kr natten, per blomma. Exklusive vatten! Vill de att vi vattnar blommorna också tillkommer det en extra kostnad per deciliter. Jag menar hallå, jag har knappast möjlighet att bedriva någon välgörenhet här!
 
Tillkommer gör också en incheckningsavgift samt en obligatorisk försäkring. 
 
Det här med att rensa blommorna på gamla blad och så tog jag inte ens upp för det gissar jag att min bror ändå kommer snåla in på. 
Helena

Är det där alla blommor de har?!
Jag är rätt dålig på blommor... Har bara gröna växter men har ändå fler än så ^^

Svar: Näe, vissa växter klarar sig utan skötsel
Spiderchick

Mia

Hahaha, enda rätta!

Helena

Jag fattar! Insåg att min kommentar lät lite dryg och det var inte meningen. Var mest en förvåning över att jag lever med en bild att de flesta har så mycket fler blommor än jag själv (baserat på andras reaktioner på min blommängd och besök i andras hem). Alla får ju ha precis hur få eller många blommor de vill 🙂

Det jag tycker är roligast ändå att av de blommor vi faktiskt har så har vi köpt en själva. Och knappt ens det eftersom den är köpt på blomstercheckar. Och innan jag bytte jobb förra året så hade vi 5 växter (varav 2 halvstora monstreror). Idag 13. Men 5 av dom är sticklingar jag fått efter att ha råkat säga i närheten av en blomälskar att ”sticklingar verkar ju lite kul”.

Nu blev det långt, haha. Sorry!

Svar: hehe ingen fara :) Jag har sviiiiinmycket växter vilket både är mysigt och lite jobbigt när allt ska vattnas eller vi är iväg ....
Spiderchick

Anonym

Haha... och jag som tyckte att det där var många växter 🙈. Jag har två stycken levande växter och bara det är borde motsvara en heltidstjänst!

Svar: haha ja det är helt klart ett jobb i sig att hålla reda på all växtlighet! Både inne och ute i vårt fall
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress