Spiderchick

Dåligt fix-självförtroende
Det är dåligt väder idag och vi har passat på att äntligen ta tag i massa to do-grejer. 
 
- Köra till återvinningen med trädgårdsavfall och skkkkkiiiit (uttalas på västgötska som karaktären Conny Krock, 25 sek in i klippet). 
 
- Maila banken 
 
- Ringa försäkringsbolaget om olika skkkiiiit 
 
- Tvätta vår garageport 
 
Tvätta garageporten skulle tydligen alla i föreningen gjort för ett tag sedan ... Eh. He. Ja, vi är alltid cirka 23 dagar efter alla andra. 
 
Usch jag kan få så dåligt ... dåligt ... Självförtroende är nog ordet jag söker, kring trädgård och husfix. Våra grannar är alltid så fixiga. Rensar och grejar,  ordnar hit och dit och sköter om. Renoverar med vänsterhanden. Jag och min kära man klipper gräs och häck i ren förskräckelse. That´s it. Vi skulle väl kunna lägga massor av timmar på trädgård och hus men liksom ... Nä. 
 
1) Är inte intresserad
 
2) Lägger hellre tid på att skriva, läsa, bjuda hem vänner, dricka bubbel, gå promenader, vara med mina barn, hitta på roliga saker. Min man lägger hellre tid på att spela padel, skriva musik och ja, samma som mig vad gäller vänner och barn. 
 
3) Vi är väl rätt lata också. Antar jag. 
 
 
 
Lat-mästarinnan.
 
 
 
När vi blir rika ska vi leja bort trädgårdsarbete. Jag ska leja bort inredning av hem och all typ av fix och renovering. ALLT. Gud vad skönt det ska bli!!! Längtar!!! Vet inte när rikedomen kommer infalla - men ändå. Längtar!!
 
 
*går och lägger mig i soffan på balkongen med en bok*
 
 
Anonym

Gissar att alla andra inte tycker klippa häck och annat är skitlätt eller gör det med gott självförtroende. Men att en del gör det ändå. Så lätt att föreställa sig att allt är så lätt för andra

Svar: Jo så är det säkert. Sen lär man ju sig när man lägger tid på det. Vilket vi inte gör 😁
Spiderchick

Mamma

Men Moa, så illa är det väl inte i trädgården? Kanske inte Sveriges finaste, inte ens Skövdes😀Men ser helt ok ut tycker jag👍 Jag tror många med mej, era vänner bla, känner att man är alltid välkommen, finns alltid en plats till alla, något att äta o fint umgänge👏 Det räcker mer än gott❤️ Tänk att komma in i ett perfekt hem o lika perfekt trädgård o känna att de som bor där gärna vill att du går hem igen, inget kul😱 (när var det vi skulle komma?😜

Svar: A men tack för pepp 😆😆 det får va som det är. Helt enkelt.
Spiderchick

Anonym

Samma häääär😊❤️

Svar: ☺️❤️
Spiderchick

Malin

Vet du, det är mycket trevligare att komma hem till någon som har tid för dina gäster och ett stort hjärta än någon som springer runt hysterisk och gör fint och inte hinner njuta! Klippa gräs och hålla häcken från att löpa amok räcker gott! Man måste få njuta också!

Therese

En till lat här. Bor på landet så har knappt nån insyn. Klipper gräset när det är 2-3 dm. Så gräsklipparen ändå klarar det 😂 Men har mängder med perenner och rosor som sköter sig själv så det ser lummigt och vilt och vackert ut ändå. Har till och med fått kommentarer om att gräset längs staketet ser så vackert ut när det glimrar i solen och svajar 😂 Umgås hellre med vänner, läser, åker på dagsutflykter och har kul med hunden.

Svar: låter vettigt :) Gött att trädgården ändå ser fin ut! Det är ju det optimala, att han en tjusig trädgård som sköter sig självt så mycket det går.
Spiderchick

Stina

Samma här! 😅😍

Anonym

Önskar jag var mer som dig! Kan inte slappna av när det finns städning/organisering/trädgårds-husfix att göra. Vilket det alltid finns, så svårt att njuta av att ta det lugnt då.. får jobba på att "lata" mig, det du beskriver är ju viktigare egentligen!

Hanna

Haha, känner så igen mig!!

Ida

Det är som att vi har glömt bort att husets främsta funktion är bo i, inte att vara något som ger status. Tycker att du gör heeeelt rätt!!

Svar: ☺️❤️
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress