Spiderchick

Saftiga leveranstider
Vi har fixat om i vårt sovrum och letar nu efter sängbord.
 
Vi vill ha något i den här stilen:
 
 
 
 
Jag hittade ett fint bord i en webshop som jag gärna hade klickat hem men ...
 
 
 
 
 
8-12 veckors leveranstid??
 
8 veckor är mycket bara det. Att då höfta till ytterligare, eventuellt, potentiellt 4 veckor får mig att dra scrolltummen åt mig. 
 
Jamenar lägg till några veckors försening på det också ... Faktum är att jag tycker att leverans-spannet låter som UPPLAGT för försening. Alla leveransuppgifter som innehåller ett bindestreck är som att subtilt tala om för kunden att bordet möjligen kommer hitta sitt nya hem i mitten på nästa år. 
 
!!
 
Jag satt med telefonen i näven och blev irriterad redan innan jag hade beställt något sängbord. Jag var nära kontakta kundtjänst utan att ens vara en kund. 
 
Jag: Jag har ett klagomål! 
Kundtjänst: Vad har du beställt?
Jag: INGET! 
 
Rimligt?
 
Ellen

Typ som vi som beställde en sandlåda till ettåringen veckan innan midsommar och de trodde att den skulle levereras veckan efter midsommar. Varje vecka har det skjutits fram en vecka och idag ringde de och sa att den beräknas levereras i slutet av september, möjligen i början av oktober.. så den är avbokad och så bygger vi en istället så den hinner användas i år!

Svar: Äh fy .... bra beslut!
Spiderchick

Louise

https://www.mio.se/p/franklin-sangbord/M1822309. ❤️

Svar: Har spanat ... kanske slår till ☺️
Spiderchick

yllet

Ja mycket rimligt! Du borde ha gjort det, är du säker på att det är för sent?

Svar: *klickar mig in och klagar*
Spiderchick

Anonym

Är de på första bilden det från Mio? Köpte precis på nedsatt pris och är mycket nöjd! Hatade dock instruktionsboken (allt är på samma bild så när man trodde man var klar med ett moment så ba jaha nähä den skruven skulle i först!)

Svar: Vet inte? Men jo, Mio har en del liknande 😊
Spiderchick

Anonym

Men, o andra sidan. När du väl har hittat ett annat bord du vill ha, och ska klicka hem, har det inte gått 15 veckor då? 🙃

Svar: Haha ja kanske ...
Spiderchick

Josefin

Ja! Yngsta dottern önskar sig en såndär sammetsgavel till sängen. Hon fyller år om två veckor nu. För ett tag sedan var jag inne på en sida där de har en sån hon vill ha... leveranstid 5-6 veckor. Blir kanske en julklapp istället. 🙀

Svar: Låter rimligt!
Spiderchick

sandra ledin

Vänta! Läste jag rätt? 8-9 veckor!?! Gösses låter som en beställning från LightInTheBox där man beställer saker som ska komma om 3-5 dagar men tar egentligen 7 månader och så skickar de bara saker man inte beställt.
Kanske är bättre att köpa direkt i butik eller skissa upp en själv och besök en snickare? Då kan man få dem precis som man vill :)

Svar: Men gud låter som butiken min bror beställde en lampa ifrån som de skickade fel och nu ligger kidnappad på någon Ica i norra Sverige
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress