Spiderchick

Tidiga morgnar nej tack
Vi är som sagt på ett hotell Båstad. Vi hade anmält sjuåringen till simskola som vi tyvärr insåg var kl 09 på morgonen.
 
Jag kände bara stopp på belägg TACK! Jo jag tänkte stopp belägg för det är först i vuxen ålder jag har förstått att det heter stopp och belägg, men det är lite för sent för mig att styra om i hjärnan. 
 
Hur som helst. 
 
Klockan 09 är tidigt för familjen de Bruin numera. Jag orkar inte ställa klockan! Vi har inte gjort annat än att ställa klockan sedan januari typ. När vi var på semester i fjällen i vintras hade barnen skidskola och tro tusan att vi fick den tidigaste gruppen av dem alla då också. Ställa klockan och tjata upp barnen ur sängen fick vi göra hela den "semestern". Upp och iväg, upp och iväg. 
 
Jo ni hör. Jag är tydligen personligt förorättad av de tidiga tiderna vi stackars i-länningar blir tilldelade. 
 
Nu får sjuåringen i alla fall sova förbi sin simskola tillsammans med resten av familjen. 
 
He.
 
Men!
 
Vi har badat i poolen mer än vad vi har varit på land de här dagarna (vi stänger poolen klockan 22 varje kväll) och sjuåringen har lärt sig massor bara av att vara i vattnet så mycket. 
 
 
 
 
 
 
Det är i alla fall underbart att semester numera faktiskt innebär sovmorgon. Vi står inte och hänger på låset till hotellfrukosten längre. Vi är inte ute och hovrar i en lekpark klockan 08:20 tillsammans med take away-kaffe och andra småbarnsföräldrar. Det är najs. 
 
Var sak har sin tid och allt det där.
 
Anonym

Mina barn sov sin första dagslur kl 07 de första 3 åren av deras liv. Då hade vi varit vakna 2,5 h redan. Nu när dom är 5 respektive 6 år gamla går dom upp kl 05:30-06:00 och det är så skönt att äntligen få sovmorgon! Vi är oftast i lekparken vid 08 senast på helgen. Kill me now.

Svar: Hehe hoppas ni sover ännu längre snart! Det är väääääligt skönt att få sömnen tillbaka
Spiderchick

Stina

Hej! Gött med sovmorgon! 🙌🙌 Vilket hotell bor ni på, ser väldigt fint ut!

Svar: Hotell Riviera 😊
Spiderchick

Kusin P

Alltså jag fattar inte varför alla barnaktiviteter är så tidigt på morgonen? Mini har inte fått gå babysim - kl 08 på lördagar är INTE aktuellt då har vi inte lämnat sängen än! O när storebror var bebis var vi knappt med på aktiviteter heller för alla innebar att jag var tvungen att ställa klockan, huuua!!😱

Svar: kl 08??? men snälla ... nä det hade inte jag heller signat upp på. Och när folk är på semester?? Kan man snälla lägga en aktivitet efter kl 10 i alla fall ;)
Spiderchick

Malin

Mina barn har aldrig varit så tidiga mär de var små, tror dom följt min rytm, jag har aldrig varit någon morgonpigg människa. Fortsätt Njuta av era sovmornar, kliva upp efter klockan får vi göra allt för ofta i alla fall!

Svar: La dom sig senare då också? :) Våra barn vaknade vid 06 när de var små men de somnade 19 också så kunde väl inte begära så mycket mer sovmorgon ;) men ja, skönt att de sover lite längre nu (och lägger sig senare, he)
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress