Spiderchick

Fasters minsta
Näääämen vem sitter jag och gosar med om inte fasters minsta ääääääjkling! *läses med bebisröst*
 
 
 
 
 
Han föddes ju i januari som ni kanske minns? Det är så roligt nu när han blir större och hänger med på ett annat sätt!
 
 
 
 
Det är också fint att ha någon i släkten vars kinder man kan pussa på utan att de springer iväg (ihop med människan). Jag längtar tills han kan sova över hos oss!
 
Alla som sover över i casa de Bruin måste dock vara sova-hela-natten-certifierade och det är inte denna man, ännu. Jag har fortfarande mina egna barns sömnlöshet i färskt minne så vill helst att övernattande barn ska ha dokumenterade sov-skills. Tidiga morgnar har jag för all del ingenting emot. Jag är ju själv morgonpigg och kan fixa uppstigning klockan 06:00 eller tidigare om det skulle vara så. Dessutom vet jag ju i så fall att jag kommer få sova morgonen efter. 
 
Jag har hur som helst fått rapporter om att släktens minsta tränar järnet på att sova nattetid så snart är det han som slaggar hos faster!
IA

Ni matchar varandra jättefint. Stålmannen. Jag hade en sån pyjamas på mig en gång när jag behövde åka in till akuten, som vuxen alltså. Jag vart lite orolig att jag skulle hamna på fel avdelning, men det gick bra. Värre var det nog när dottern fick se mig på balkongen i pyjamasen och ett gäng med ungar satt utanför.

Sova över som är så kul. Bra att börja med faster innan det är kompis-översovning.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress