Spiderchick

Inbrott??
I lördags morse vaknade jag klockan 05:30 och var helt övertygad om att vi hade inbrott. Först tänkte jag att det var någon av barnen som var uppe för att dricka vatten, men sedan kom jag på att båda sov borta.
 
Gah!
 
Jag kunde tydligt höra hur någon flyttade runt på saker i köket.
 
Men liksom, inbrott halv sex på morgonen? Tjuven hade haft hela natten på sig men valde att ta sig in på morgonen? Fy vad obehagligt!
 
Jag väckte genast min man (som låg och snarkade i godan ro) (tjuvar hade kunnat sno hans kudde utan att han skulle vakna, som kungen i Robin Hood) (noll att lita på med andra ord) (jag är Sir Väs, tydligen). Han hörde samma sak och for upp.
 
– HALLÅ DÄR!! 
 
Det var då vi insåg att det inte var en inbrottstjuv - det var en skata som hade bestämt sig för att möblera om på vår balkong arla morgon. Balkongdörren stod på vid gavel så det var därför vi kunde höra ljudet så tydligt, det lät verkligen som att fågeln var inomhus. Vilket absolut inte hade varit konstigt med tanke på vad vi har varit utsatta för innan. Det där släktet har ju absolut inga skrupler! Jag lider fortfarande av post traumatisk stress efter den händelsen. 
 
A ja. Förutom ett sken-inbrott har vi verkligen carpat sommaren i helgen. Ni ser ju:
 
 
 
 
 
 
 
Mia

Vilka härliga bilder!

Lou

Tyckte det var fint med din öppenhet i det (numera) borttagna inlägget, hade tänkt kommentera. Stor virtuell kram till dig och kom ihåg att du inte är ensam <3

Svar: tack! översköljdes av ångest så pallade inte har kvar inlägget ... så är det ibland :)
Spiderchick

Klara

Skator är verkligen suersmarta fåglar!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress