Spiderchick

Juninätter
Juninätter! Finns det något finare? Jag tror inte det. 
 
Så här såg det ut klockan halv tolv i natt (eller sen kväll då, beroende på hur man räknar).
 
 
 
 
Ljuset! 
 
 
 
 
 
Vi var hos några kompisar för avbokningsträff. I början av året hade vi bokningsträff med planering av vår Kroatienresa. Då bokade vi hus och hotell, båt och reserutt. Inte en tanke hade vi på att ett jävla virus snart skulle ha världen i ett järngrepp, även om vi hade hört om corona där borta i Kina. Vad fort hela den skiten gick? 
 
Igår fick vi ses och boka av allting. Maila hotell, avboka hus och avboka båt. Schysst nog får vi det mesta av de utlagda pengarna tillbaka, förhoppningsvis till och med allt. Vi sparar såklart planeringen till ett annat år. Kanske nästa sommar? Fast jag är tvekis till att världen har hämtat sig tills dess. För att inte bli allt för besviken räknar jag med att visit i Europa får vänta i minst två år. 
 
 
 
 
 
 
Efter grillning, avbokning och talanguppvisning från barnen gick vi som sagt hem i den ljusa juninatten. Somnade som små grisar hela familjen och sov till halv tio imorse. Skönt!
IA

Lite trist ÄR det. Det var så fint att hänga med på er resa förra sommaren till Tyskland. Jag hade sett fram emot att gå in här och hänga med till Kroatien. Men, men huvudsaken är väl att ni får tillbaka alla pengar ni lagt ut nu. Kroatien finns väl kvar..förhoppningsvis.

Det finns en tjusning med hemester också. Själv har jag ca tio minuters cykelväg till sjön. Där lär det antagligen vara ganska packat så jag föredrar nog sena eftermiddagar och trängas med hundfolket efter de flesta har gått hem.

Ni bor ju så himla fint och har en härlig balkong. Ni bilar väl iväg en sväng kanske? Tänker på den låten: Det ska va husvagn. Skulle passa i sommar det här året.

Ha det gottSvar: lyxigt att ha nära till sjö! Ja det kommer bli finnemang med hemester också :)
Spiderchick

IA

Jo just det jag tänkte väl det..tsss.. jag tror jag försöker locka ut er på en sväng ändå..

:)

https://www.camping.se/sv/
https://firstcamp.se/campingliv/hyr-din-husvagn-pa-plats-for-smidigare-camping
https://www.scr.se/coronaviruset-covid-19/
https://www.travelnews.se/sverige/camping/campingen-kan-bli-en-vinnare-i-corona-epidemin/

Kamilla

ÄLSKAR att det är ljust typ hela natten nu, men får också lite panik av att jag omöjligen kan utnyttja det. Så dumt att man behöver sova, alltså.

Svar: ja tyvärr måste man ju det ... :)
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress