Spiderchick

Mors dag 2020
Vilken pangdag till mors dag det var igår då! 
 
Jag fick frukost på sängen där min man ställt klockan för att familjen skulle hinna upp före mig, jag är alltid mest morgonpigg. Det får man ändå kalla kärlek?
 
Sen blev det säsongspremiär av vår altan på framsidan, den vi byggde färdigt förra året. 
 
 
 
 
 
Jag ville plocka fram en flaska kall bubbel dagen till ära, och det fick jag.
 
 
 
 
Sen fick vi gäster i form av mamma och mina bröder med barn och respektive och allt. 
 
 
 
 
Vi skålade för alla mammor i vår släkt.
 
 
 
 
 
Jag kände mig sentimental över mina fina, vackra, underbara, värdefulla och viktiga barn. Tänk att vi har fått äran att ha dem till låns? Jo, för ju äldre de blir och ju mer de formas till sina egna personer, desto tydligare blir det att de är till låns och att det är sannslös ära att få följa deras uppväxt.
 
Jag är inte den mest pedagogiska mamman alla gånger och jag har inte det bästa av tålamod. Ingen vuxen är perfekt och vi har alla våra brister. Men jag tror nog ändå att mina barn kommer växa upp och känna att de har varit trygga och älskade. Att de haft två föräldrar som funnits där och varit delaktiga i deras liv och intressen. Jag hoppas det, för det är i alla fall vår intention alla dagar i veckan, året runt. 
 
Mina barn har lärt mig så mycket och jag kan inte ens beskriva hur jag har utvecklats sedan jag blev förälder. Jag har mognat, blivit starkare i mig själv, mer empatisk, mer trygg och mer målmedveten. Jaha, nu beskrev jag det visst ändå? Men det är mycket mer!
 
Den bästa känslan jag vet, det är känslan i kroppen när jag får säga till mina barn att jag älskar dem, att de är värdefulla och perfekta precis så som de är. 
 
Skål på det!
 
sandra ledin

Va fint skrivet <3
Och tyvärr är det ju sant att ens barn bara är till låns. Men det ger än den bästa tiden genom livet både på gott och ont.

Vilken härlig dag du fick och att mannen ställde klockan för att komma upp innan dig och förbereda..... där blev jag mer än grön av avund :P

Ha en jätte fin vecka!!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress