Spiderchick

Nykär med solnedgångar
Jag tror att jag har blivit nykär i vårt hus?
 
Relationen till huset är som ett förhållande, kan jag tänka mig. Vissa perioder är man så trött på ALLT som är huset. Man irriterar sig på minsta lilla och vill bara be huset rycka upp sig och sluta vara så störig. 
 
Men hoppla - sen går man in i en harmonisk period och ingenting kan rubba balansen. Inte ens uppfällda toalettringar eller tandkrämsspår på hallgolvet.  
 
Där är jag och vårt hus just nu och jag tror att det har med balkongen att göra - den har gett en ny gnista till mitt och husets relation! Jag förstår inte varför vi inte släppte in balkongen i vårt förhållande tidigare?
 
 
 
 
 
 
Den är så stor att vi skulle få plats med en soffa till. Bakom där jag står och fotar på bilden finns lika mycket balkong till. Där samsas just nu upphängd tvätt med svettiga skor, badkläder, en sopborste och en kylbag. Förvisso ganska bra att ha utrymme för det också ...
 
Hur som helst är jag nog mer ute på balkongen just nu är vad jag är inne. 
 
Kvällarna är magiska när solen blir mjuk och len snarare än klibbig och varm. Sen ligger jag i soffan ända tills himlen färgas blå, rosa och lila. 
 
 
 
 
 
 
 
 
– Adjökens adjö ... adjökens adjö ... gnolar jag för mig själv när jag ser solen försvinna bakom horisonten. 
 
Eller nej, det gör jag inte. Men jag carpar deluxe och känner mig som sagt lite nykär i hela vårt hus. Flytta till större vill vi gärna göra i framtiden, men en sådan här balkong med en så bra utsikt tror jag inte vi får igen. 
Elin

Underbar balkong <3

Svar: väldigt mysig :)
Spiderchick

Dagens Eko

Är det en "trädgård-soffa" ni har på balkongen eller en vanlig för inomhus.
Er ser så där lagom "tunn" och smidig ut på kortsidorna

Svar: den går att ha både ute och inne, från Ikea
Spiderchick

Anonym

Vi tog fram vår hammock i veckan, och jag tänkte börja göra som dig! Ligga i hammocken om kvällarna och läsa. Förutom att jag inte kan göra det, pga pollen FROM HELL.

Bättre lycka i slutet av juli.

Svar: ååå hoppas pollen försvinner så du kan ligga ute och läsa! Få saker är mer rofyllt :)
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress