Spiderchick

Sommarlunch
Igår bjöd jag hem mina kollegor på sommarlunch. 
 
Jag gjorde fetaost och grönkålspaj.
 
 
 
 
 
 
Och en riktigt somrig drink.
 
 
 
 
 
 
Jag älskar att blanda alkoholfria drinkar! Det känns som när man var liten och blandade  olika läsk i samma glas, typ. I den här drinken hade jag Sommersby jordgubb, Schweppes citron, citronmeliss, jordgubbar, fryst mango, lime och massor av is. Isen är viktigt för att få den svalkande drinkkänslan. 
 
Jag och Matilda skålade för att vi snart kliver in i vårt sjunde (!) år som egenföretagare, konsulter och frilans. 
 
 
 
 
 
 
Ni har ju hängt med under hela vägen och vet ungefär vad vi har pysslat med. Allt från föreläsningar och utbildningsturnér till podcast, tvodd och humor i P3. 
 

Inte bara har vi lärt oss massor, utvecklats och fått 200 lager skinn på näsan - vi har också fått ett otroligt nära band. Till Matilda kan jag ringa och starta ett samtal utan att säga hej först. Det finns liksom ingen startsträcka. Det är hon och min man jag jobbar så med. Jag behöver inte ens få en blick från henne för att veta vad hon tänker i olika situationer, jag vet det ändå.

 

Det är något med att vara kollegor och mötas på jobbet (nästan) varje dag, man möts liksom mitt i vardagen. Ni med nära kollegor kan säkert relatera. Man sladdar in på sin arbetsplats efter lämning av kids med väckarklockan fortfarande ringande i öronen. Trött, lite stressad, med bara en kopp kaffe i kroppen och ... Man har inte hunnit bygga upp den där fasaden. Hej! Här har du mig, precis så som jag är. Man lär sig varandras humör och sätt att tackla saker och blir så närvarande i varandras liv. Så HIMLA mycket värt!

 

Skål för mig och Matilda och alla som är fantastiska kollegor till varandra!

 
Emma

Vet EXAKT vad du menar! Min bästa kollega och nära vän är den enda person i världen jag aldrig någonsin stör mig på. Det har typ aldrig hänt. Nu har jag bytt arbetsplats efter en sjukskrivning och det gör såååå ont! Att inte träffa henne varje dag och prata om allt. Vi hörs ofta ändå såklart men det blir inte samma sak. Hon ska också byta jobb nu och jag hoppas innerligt att vi kommer jobba ihop igen i framtiden. Vi skojar ofta om att starta eget, vi vet bara inte med vad (är socionomer). Att ha en sån kollega tror jag är få förunnat och det finns ingen som känner mig som hon. Älskar henne!

Svar: Åh, fint ❤️ Det är verkligen en speciell relation man kan ha med en kollega.
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress