Spiderchick

Tre år sedan min blackout
Jag fick upp ett minne på Instagram, att idag för 3 år sedan fick jag ett mail om att jag blivit uttagen till Grand comedy slam på Lunds humorvecka. 
 
 
 
 
 
Fy fan. 
 
Stand up är det absolut värsta jag har gjort. Hemskt var det! HEMSKT. 
 
Nej okej, lite roligt var det också.
 
 
 
 
 
Skoja. 
 
Det var bara hemskt. 
 
Jag var så nervös innan jag på riktigt höll på att kräkas. 
 
Men om jag ska se positivit på det hela är det ju ganska intressant att ha upplevt den typen av nervositet? Det måste ju betyda på att man är 100 kilometer snett utanför sin comfort zone? Och att vara utanför sin comfort zone ibland är ju nyttigt. 
 
Fast kanske inte såååå långt utanför, när jag tänker efter? Det kan ju ändå vara trevligt för psyket att hålla sig i närheten av tryggheten. Att åtminstone ha en GPS-anvisning dit?
 
Eftersom jag var så nervös att adrenalinet pumpade ut genom öronen på mig fick jag givetvis blackout på scenen. Totalez hjärnsläpp. 
 
Tur att jag hade fint stöd.
 
 
 
 
 
Eftersom jag tydligen är en person som måste utsätta mig för den typen av självskadebeteende som stand up är så kommer jag nog testa det igen. Ta någon slags revansch, liksom. Men det får bli om närmast tio år. "Till minne av min blackout" ska jag kalla den rutinen. 
 
 
 
 
 
Anonym

Snälla, missbruka inte begrepp som självskadebeteende.

Svar: Tycker du att jag missbrukar det, vi en användning i ett inlägg? 🤔 det tycker jag är att missbruka missbruka 😉 förstår vad du menar, men eftersom jag själv har ägnat mig åt riktigt självskadebeteende till och från i min psykiska ohälsa tycker jag också att jag har TF, tillsammans med många andra 😊
Spiderchick

Rickard

Sånt kul minne som man med glädje ser tillbaka på

Kusin E

Vi hade ju en trevlig och fin uppladdning iaf! Heja dej! 😃

Svar: Ja det hade vi 😄
Spiderchick

Kusin E

Vi hade ju en trevlig och fin uppladdning iaf! Heja dej! 😃

Kusin E

Vi hade ju en trevlig och fin uppladdning iaf! Heja dej! 😃

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress