Spiderchick

Aqua Limone-fynd
Okej kan alla vi 30-plussare här begrunda att min son har köpt en Aqua Limone-tröja?
 
 
 
 
 
 
Hej nostalgi! 
 
När jag gick på mellanstadiet ville alla ha en Aqua Limone-tröja! Det var SÅ tufft. Jag minns att min klasskompis Emelie hade en vit tjocktröje-variant och jag var såååå avis på henne. Själv fick jag efter mycket tjat en Aqua Limone light. Det var den mer prisvärda varianten, en t-shirt där citronen inte var ifylld med färg. Det var såklart inte alls lika tufft som att 1) ha en tjocktröja och 2) ha en tröja där citronklyftan var GUL. Men jag var glad för det lilla.
 
En dag hände så något magiskt. Jag fick plötsligt ärva en Aqua Limone-tröja av en okänd syssling i Falköping. Jo, det var som på film när någon ringer och säger att man har fått ett stort arv. Wow! Jag var så glad! 
 
Tyvärr var arvet 3 storlekar för stor. Men ändå, det var en tjocktröja och klyftan på ryggen var ifylld. Jag använde den trots att jag aldrig riktigt trivdes i klänningformatet. 
 
Hur som helst har vår snart 11-åring suktat efter en Aqua Limone-tröja. Igår hade han sådan tur att han sprang på ett sista exemplar för halva priset i en butik. 450 kronor betalade han för den med egna pengar. 
 
 
 
 
 
Jag kan bara gratulera till köpet. Jag kan heller inte undgå att känna en viss revansch?
Malin

Åh, jag hade en sån i gymnasiet! Sån nostalgi!

Frida

Tänker att dessa tröjor var populära för dem som nu är 40 eller närmar sig 40? De som gick på högstadiet i mitten på 90-talet typ. Själv är jag 32 och de var definitivt före min tid, min syster däremot är 9 år äldre och hennes skolkataloger från högstadiet är fulla med dessa tröjor :) På "min" tid var det JL, WE, Fornarina och Lee som dominerade.. har fortfarande men efter den tiden! haha.

och PS, det heter Acqua Limone, med ett C :) :) :) :)

Svar: Haha jag stavar detta varumärke olika hela tiden 🤦‍♀️ Det har du kanske rätt i, ang 40 plussare. Jag är 4 år äldre än dig och gick som sagt på mellanstadiet när AL var poppis, även hos oss yngre 😊 men du var lite väl ung kanske? minns verkligen JL, WE, Fornarina och allt det
Spiderchick

Lovisa

Jag har de senaste två åren suktat efter en Acqua limone, jag kan bara inte begripa vad som hände med den jag hade i tidiga tonåren? Hur är det möjligt att all annan skit finns kvar hos mina föräldrar med inte den?? Tycker helt klart du kan highfivea dig själv retroaktivt

Svar: Neeeej vad snopet 😑 du får unna dig en ny 😉
Spiderchick

Anonym

Och jag minns Fruit of the loom 😂😂

Svar: Just det! 😁
Spiderchick

Kusin E

Haha, nostalgi för mig med! Kommer mycket väl ihåg denna tröja och hur nöjd du var över den! Du bodde väl i den en hel sommar om jag minns rätt..😄😂

Svar: Ja det kanske jag gjorde?? Du har bättre minne än jag! 😊
Spiderchick

Jessica

Åh jag minns! Ville ha men hade aldrig någon. Även Champion "skulle" man ha. Hade dock ingen sån heller 😆

Jonna

Haha, vad nostalgiskt!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress