Ögonlock av betong

Oj oj oj. Idag var det tungt att gå upp ur sängen.
 
Jösses vad trött jag var! 
 
Jag snoozade i en halvtimma och jag brukar aldrig snooza så länge. Det berode såklart på att klockan egentligen var 05:30 när alarmet ringde 06:30. Det slog mig hur pigg jag annars är på morgonen? Jag brukar vakna av mig själv några minuter innan jag ska upp. Snoozar gör jag max en gång, mest av lathet snarare än trötthet.
 
Men idag kändes ögonlocken som stora, armerade betongblock och jag mådde nästan fysiskt illa av trötthet. Efter goda 30 minuter snooze stapplade jag in i duschen för att vakna till. 
 
Min man är en morgontrött person och om det är så här han och andra morgontrötta känner så tycker jag synd om er. Hemskt ju! Jag har aldrig förstått vad det är som är så svårt med att bara masa sig ur sängen men har man ögonlock av armerad betong begriper jag att det inte är så lätt. 
 
 
 
 
Om jag från och med nu kommer ha större förståelse för min morgontrötta man?
 
Nej.
 
Men lärorikt att prova på känslan ändå. 

Kommentera gärna!
Erika

Ögonblock...

Svar: Haha... :)
Spiderchick

2020-03-30 ♥ 13:36:07 » URL: http://https://vidrickerliteportvin.blogspot.com/
Anonym

Jag hör knappt alarmen. Har 30st som går under 30 min. En varje minut. Har en förmåga att tydligen stänga av dom. Plus en äldre vanlig väckarklocka som lever jävul. Kan dock snooza. Så den ringer var 5e minut under den halvtimmen

Svar: Haha herre 😆
Spiderchick

2020-03-30 ♥ 14:26:18
Sigrid

Huur fin var inte du i håret idag då!

Svar: A men tack! Kammad och så :)
Spiderchick

2020-03-30 ♥ 16:41:59
Julia

Så lustigt, sån morgon hade jag igår. Kunde inte sluta gäspa trots kaffe och en promenad med hunden. Vissa dagar alltså...

2020-04-01 ♥ 11:03:28 » URL: http://snusport.com/
Anonym

Frisyren och färgen är verkligen såå snygg på dig

Svar: tack! :)
Spiderchick

2020-04-01 ♥ 18:29:48

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback