Stöten!

Men tjena!
 
Om ni undrar varför det är lite tyst här på le blögg så beror det på att vi befinner oss i Sälen, Stöten närmare bestämt. Vi är här med min mans bror och hans familj. 
 
 
 
(null)
 
 
Strax över fem timmar tog det för oss att ta oss hit. Barnen var duktiga hela färden och samtidigt måttligt roade. Det är ju inte svinkul att åka bil så länge. Vi funderade först på att skoja med barnen och säga att bilfärden varit en övning inför den riktiga resan och nu - ja nu när vi just kommit fram då ska vi vända hem igen TJOHO! Men sen kändes det inte riktigt läge med ett sådant makabert skämt. 
 
Japp. 
 
Vi checkade in i stuga och genomgick det KAOZ som det innebär att hyra skidor fyra vuxna och fyra barn. 
 
 
(null)
 
(null)
 
 
Sen har vi ätit tacos och nu ska vi dricka bubbel och spela spel. 
 
 
(null)
 
 
Imorgon ska vi åka skidor. Barnen har aldrig åkt slalom förut och vi vuxna har inte stått på skidor på minst 15 år. 
 
Ner kommer man väl alltid men kommer vi UPP?! I liften?!? 
 
Önska oss lycka till. 
 
 
 

Kommentera gärna!
Anonym

Härligt. Det blir nog jättebra. Vi åker till Kläppen på torsdag. Fjärde året för mina killar. De älskar att åka slalom. Ja, vi vuxna också. Kul att ha ett intresse tillsammans.

2020-03-02 ♥ 06:32:13
sandra ledin

Åhhhhh!!! Älskade Sälen. Har spenderat många somrar där med barnen och även en vinter. Måste rekommendera dig att besöka våffelstugan och en promenad vid fiskesjön. Så ro fult och fint. Unna er ett restaurangbesök på Majkens sylta och Sälen byn är inte stor men mysig att slappa i.

Ha en jätte kul semester och lycka till i baken!!!

2020-03-03 ♥ 09:33:36 » URL: http://mammansandra.blogg.se/
Bettan

Ser härligt ut! Älskar sälen! Var några år sen nu jag var där men nu fick du mig att längta tillbaka dit :) Ha en underbar semester!

Svar: tack :)
Spiderchick

2020-03-05 ♥ 22:38:31 » URL: http://https://enlitenuddafagel.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback