Spiderchick

Succé!
Efter att en har varit krasslig och en vägrat sätta på sig skidor kom vi så alla ut tillsammans i backen idag. 
 
Succé! 
 
 
(null)
 
 
Sjuåringen, som är den som har varit krasslig, swishade ner hur lätt som helst för backen. Det märks att han har ishockeybalansen i benen. Treåringen som är den som har vägrat att ta på sig skidor (hon har istället tagit svart bälte i fika och stugmys de här dagarna) gick plötsligt med på skid-idén och när hon väl testade ville hon inte sluta. 
 
 
 
 
Vi har ju aldrig varit på skidsemester innan så det var lite av chansning att åka hit, men vi gör definitivt om det! Barnen tycker verkligen att det är roligt och jag är förvånad över hur duktiga de har varit? Jag hade förväntat mig mer gnäll och dåligt tålamod faktiskt, men det har varit noll av den varan. De fixade liftarna med en gång, plogning och svängar. Inga konstigheter. 
 
 
 
 
Nu: Försöka hålla mig vaken en timma till. 
 
Igår somnade alla, ALLA, klockan 21:00. Det går alltså inte hålla sig vaken längre efter all frisk luft?? 
Mamma

Så härligt! Är glad att jag lät mig övertalas till att följa med på skidsemester i Idre på 90-talet. Ni fick lära er att åka utför o även jag. Roligt hade vi o mycket fika, alla minns väl Idrekakan👌🥰

Emma

Jättekul! Vi åker på skidsemester varje år, har en 4-åring och en 7-åring. Men kan inte låta bli - så trist att inte alla i gänget verkar använda hjälm. Ha en fortsatt härlig vecka!

Svar: Jo då alla har haft hjälm :)
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress