Spiderchick

Våååår!
Tre vårtecken:
 
Tulpaner, sol och synen av svinskitiga fönster.
 
 
 
 
Herre min ge. När solen strålar in ser det ut som att någon har stått och sprutat smuts på rutorna med en högtryckstvätt. Jag är faktiskt misstänksam på riktigt! Va? Jo jag tror absolut att någon kan få ut något av att göra så. Konstigare saker har hänt!
 
Strunt samma. Vilken underbar helg vädermässigt! Igår var vi ute typ hela dagen. Först grillade vi korv med min bror och Hanna och deras kompisar. Sen åkte kompisarna hem och då gick vi en lång promenad. Våra grannar har satt upp ett nytt staket med liknande träribbor (?) som vår inredare tycker att vi ska bygga en sänggavel av. 
 
 
 
 
Tror ni att grannen tycker att det är så noga om det som av en händelse råkar saknas ett parti eller två av staketet??
 
Jag tror inte det.
 
Efter promenaden hamnade vi i lä på vår altan och drack kaffe.
 
Efter sex timmars umgänge såg min bror och Hanna ingen som helst anledning till att bryta upp och gå hem utan de blev kvar på alkoholfria drinkar och middag. Inte oss emot.
 
 
 
 
Jag fortsätter min utmaning att bara använda mig av ingredienser som finns hemma (det vill säga inget småspring i affären under parollen det vore kanske gott att ...). Igår blev det kyckling som jag marinerade i massor av vitlök och citron. Timjan, salt och och peppar. Till det klyftpotatis med rödlök och morot. Gott!
 
 
 
 
På kvällen kände jag mig så där mört trött som man bara kan göra när kroppen har varit i kontakt med en ordentlig portion dagsljus för första gången på fem månader. 
 
Fab!
Maria

En spontan fråga. Du skriver ofta om din bror och Hanna. Men du har väl en bror till? Har för mig att du nån gång skrivit att du har 2 bröder. Men kan inte minnas att du skrivit så mkt om honom? Förstår såklart att det kan ha sina anledningar, han vill vara privat eller nåt annat. Eller så minns jag bara fel, du har bara 1 bror 😂

Svar: Ja jag har två bröder! Mina ena bror och Hanna bor typ granne med oss så vi ses hela tiden, flera gånger i veckan. Min andra bror är polis och jobbar rätt oregelbundna tider och bor på andra sidan (denna stooora stad) så vi ses inte lika ofta. Men han finns! Han är viktig! Hehe <3
Spiderchick

Helena

Fel inlägg men provade att göra bagels! Alltid trott att det var svårt men blev inspirerad av ditt inlägg och hade vad jag behövde hemma. Det blev såååå gott och är så nöjd! Tack så hemskt mycket för inspirationen!

Svar: Åh vad kul 😄 bra jobbat!
Spiderchick

Christina Karlsson

Låter som en toppenhelg 🙏🏻 underbar tid nu när vi har allt framför oss vår o sommarvärmen förhoppningsvis.

Svar: Verkligen 😊
Spiderchick

Anonym

Känner igen fönstren🙈Herregud man vill nästan att solen ska gå ner snabbare😂 Tror inte det märks på staketet. En liten bit kan ni nog "låna"😊

Svar: Ja jag menar det! ;)
Spiderchick

Anonym

Vad var det i de alkoholfria drinkarna? Ser goda ut!

Svar: Alhoholfri cider, is, frysta blåbär och fryst mango :) Mycket enkelt och mycket gott
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress