Spiderchick

Hur kan ni vara så snälla?? Tack!
Reklam för min bok.
 
Snälla rara?! Huuuuuur glad har jag inte blivit av all respons jag fick på boken från er i veckan?! ⁣Både här, på instagram och på Facebook. ⁣⁣⁣⁣

Jag är alltså RÖRD av all snällhet ni öser över mig! Rörd av alla grattis, när ni skriver att ni ska köpa boken till era barn, till er själva eller läsa den för era skolklasser. Hur kan ni vara så himla snälla?!? TACK!
⁣⁣⁣⁣⁣
 
 
 
 
 
Också roligt att ni gillade omslaget. 
 
 
 
 
Jag fick komma med önskemål och dessa var:
 
1) Ett illustrerat omslag. När jag var barn drogs jag alltid till illustrerade omslag. Nu ska jag förvisso inte åka tidsmaskin till min barndom och sälja boken till mig själv, meeeen det var ändå en inre bild jag hade framför mig. 
 
2) Mycket färg! Jag gillar färg. Gärna gult eftersom det är min favorit. 
 
3) Att omslaget skulle innehålla små illustrationer av sådant som också återfinns i boken. Ni kan se en monsterdocka, en katt, tacos, tortillabröd, en vloggkamera, en dagbok, en mosad pumpa ... Unt so weiter. 
 
4) Att mitt namn skulle synas STÖRST!
 
5) Skoja. He. Att sett mitt namn så där knixigt och fint på omslaget är en oteeerolig bonus. 
 
Förlaget skickade mina önskemål till illustratören Annika Bäckström. Sedan skickade hon förslag tillbaka och jag fick ge feedback, i samråd med förlaget. Men överlag fick jag bestämma mycket? Jag vet inte vad jag hade förväntat mig, men det kändes i alla fall fint. 
 
Japp. 

Enda kruxet just nu är jag vill snabbspola en hel semester. Jag betackar mig långa sovmorgnar och lata dagar på stranden - kan det bli den 11 september nu tack och bock!!
 
Närå. Jag ska nog kunna hålla mig ... Tror jag. 
⁣⁣
Vera Svansons Dagbok för Tacoälskare och Halloweenfantaster i emojis:
 
Vera 🦢-sons 📘 för 🌮❤️ och 🎃👻-fantaster. ⁣⁣⁣⁣⁣

⁣⁣⁣⁣⁣Snyggt va?

Kommer eventuellt kommunicera boken så framöver.
 
He.
 
Japp.
 
Tack igen!
 
Och jag lovar att jag blogga om annat än boken redan imorgon. Men just nu är jag lite ... ja ... berusad på all snäll feedback från er *vinglar iväg från datorn*
Anna

Jag älskar att läsa inläggen om din bok! Blir så himla glad för din glädje bara skiner igenom. Så keep on! Jätteintressant att läsa om hur omslaget kom till också. Mer sånt!

Svar: Ah, vad roligt att höra :) Vill inte att ni ska bli uttröttade
Spiderchick

Helena

Fick precis lära mig igår på en webinair att minst 3 gånger behöver den genomsnittliga personen höra/läsa/se om en bok innan den köper så kör på du bara! :D

Svar: haha okej men så bra! Då kör jag på några gånger till ;)
Spiderchick

Sandra Jönsson

Vilket underbart omslag! Jag älskar också färgen gul och tycker omslaget skriker LÄS MIG! Jag ser fram emot att ta del av din berättelse, som verkar helfestlig.

Svar: Vad roligt, tack! 🤗
Spiderchick

Anonym

Hej! Jag vill veta hur dina tvättrutiner ser ut. Lägger du dina kläder i tvätten efter en användning eller använder du dem fler gånger? Om du använder fler gånger, hur/vart förvarar du de använda kläderna tills nästa gång de ska användas? Hur ofta tvättar du generellt.

Svar: Haha vilken random fråga? Vart kom den ifrån? ☺️
Spiderchick

Joakim Ramqvist Hallin

Grymt fint omslag, intr också att läsa lite om din historia bakom.. Jag skulle kunna köpa ngr böcker bara för din skull.. Trevlig helg fr mig, 😉🙏🤗..

Malin

Underbart omslag på boken !
Just den bok mina barn skulle valt framför alla andra, just för att den ser så härlig ut!

Svar: Härligt att höra! Tack ☺️
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress