Spiderchick

Långhelg
Skönt med långhelg hörrni! 
 
Synd bara att det regnade HELA dagen i Skövde i fredags. Men vi hade en mysig dag ändå. På morgonen införde vi skärmförbud för hela familjen vilket först gjorde alla väldigt rådvilla. Vad gör man om man inte får använda en skärm? Den yngsta av barnen blev även arg. Men när rådvillhet och ilska lagt sig hittade vi ett fint lunk. 
 
Barnen bakade chokladbollar. Helt själva. 
 
 
 
 
Efter bakning började de spela in en film. En animerad, kan man säga. Det vill säga de använda sig av Fortnite-gubbar som de flyttade lite i taget så att det i den färdiga klippningen såg ut som att de rörde sig. 
 
Väldigt imponerande! Och de höll sams och samarbetade och hade KUL tillsammans och ja, det vet ju alla föräldrar att det är bättre för öronen än vilken ljuv musik som helst. 
 
Under tiden filmproduktionen pågick försökte mamman få pappan att bli en korsordsperson! Japp. Jag läser ju massor av böcker men min man läser inte lika mycket så istället kan väl han lösa korsord för att gympa hjärnan? Tyckte eh ... Jag. Fem rader = 2 minuters skärmtid. Och så vidare. Hur bra?? Dessutom - så himla mysigt och rofyllt för mig att sitta bredvid någon om löser korsord!
 
Spiderpapa svarade på förslaget genom att somna.
 
?
 
 
 
 
A ja. 
 
På kvällen traskade jag över till en kompis. Då hade jag inte varit ute på hela dagen. Lyxigt att känna frisk luft och komma hemifrån en stund. 
 
 
 
 
 
Vi åt plockmat och drack bubbel och snickelisnackade. Mysigt på alla sätt och vis.
 
 
 
 
 
 
Vid 22 kom jag hem och då såg vi ett avsnitt av en serie (Defending Jacob, mycket bra!) och sedan började denna quinna att klippa med sin ömma ögonlock. 
 
Redogör för övrig helg i nästa inlägg.
 
Harreeeee. 
Anonym

Blir oerhört nyfiken på uppläggning av ananasen. Framförallt hur man skär ananasen?

Anonym

Blir oerhört nyfiken på uppläggning av ananasen. Framförallt hur man skär ananasen?

Svar: haha ja väldigt tjusigt! Ingen aning faktiskt hur min vän gjorde, tror hon sett det på Pinterest eller liknande :)
Spiderchick

Anonym

😂😂 läste quinna / quinoa .. tänkte vad?! läste om 😂

Svar: 😆😆
Spiderchick

Anonym

Funderar på - hur lyckas man spela in en film utan skärm?!

Svar: Kamera som man filmar med.
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress