Spiderchick

Regnig fotboll
Syns det att det regnar??
 
 
 
 
 
För det gjorde det nämligen. Spöregnade. 
 
Vi har tittat på tioåringens fotbollsmatch. På avstånd! Märk väl. Vi stod utanför området. En liten stund.
 
 
 
 
 
 
Grabbarna som spelade var möjligen mer regn-kalla än oss. Jösses vad de kämpade på bra med en boll som hade extra glid, om man säger så.
 
Jag kan sakna många saker i denna pandemi och sportgemenskapen är helt klart en av de grejerna. Vi är ett så gott gäng alla familjer i båda barnens sporter och jag kan verkligen sakna den sociala biten. Att ses där vid kanten av planen, tjitttjatta, dela lite kaffe ur någons termos, heja på ungarna. Att man ens har suttit på samma filt eller tagit emot en kaka ur någons hand (som inte är familj) känns ju helt overkligt sett ur dagens läge?? 
 
Många av de andra föräldrarna har jag inte sett på hela våren eftersom ingen publik tillåts, om man inte står på rejält avstånd då. Vilket ju inte är att vara publik utan mer en random spanare. 
 
Men! Jag är väldigt, väldigt glad för barnens skull att fotbollen faktiskt kan hålla igång. Sporten är ju inte i första hand en gemenskap för föräldrarna utan för barnen. 
 
Eller ....... ?
Therese A

Åh vad glad jag blir att du skriver detta. Jag var den enda föräldern på mitt barns match som inte var där. Några var iaf i skogen bredvid men flera stod och tittade som vanligt.....

Svar: Det får man inte för vår förening? Lite andra regler med det yngre barnen dock
Spiderchick

Therese A

Det får man inte för oss heller. SVFF är väldigt tydliga, men med som så mkt annat i denna pandemi så väljer folk att strunta i rekommendationer när det inte passar en 😔

Svar: ☹️☹️☹️
Spiderchick

Anonym

Blev så förvånad när jag åkte förbi ett ställe här i Göteborg där de är 3 planer. Alla spelades på och de stod hur mycket föräldrar som helst där (reagera först på parkering som va knökad innan jag såg planerna). Superkonstigt att föreningen tillåter de?

Svar: Lite märkligt faktiskt 😕
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress