Spiderchick

Snälla svara på dagens fråga i min blogg!
Vad gör du om barn och partner kommer hem en fredagkväll med bedeeerövligt lösgodis?
 
 
 
 
 
1. Du säger till och står upp för din rätt till RIMLIGT GODIS!! Du påpekar att det katastrofala utbudet i burken är okej för den här gången men aldrig mer. 
 
2. Du säger ingenting. Du äter och ser glad ut och tänker att det snart kommer en ny fredag. 
 
3. Kriser är till för att lösas! Du går/åker till affären och köper eget godis trots att klockan är sent. Någon måtta får det ändå vara?? 
 
4. Du säger ingenting och äter heller ingenting.
 
5. Du poppar popcorn.
 
6. Annat.
Hanna/svägerska

Haha alltså av ALLT godis i den butiken!😂 Jag säger nr 1 !!😂

Anonym

Är VÄÄÄÄLDIIGT noga med att tala om vilket godis jag vill ha ..har lärt mig med åren .Blir det ändå fel och jag är riktigt sugen kan det hända att jag sänder onda ögat typ hela kvällen / veckan / månaden .

Svar: Rimligt!! 😁
Spiderchick

Anonym

1. För godis är ändå godis 😅

Anonym

Nummer 1 alla gånger! Alltid en katastrof när min man handlar lösgodis! Är det något jag sköter i detta hushåll så är det tillgången på ordentligt lösgodis. Man och barn har förkärlek för allehanda färgglada sockriga godisar medans jag tydligen bara gillar "tantgodis" (!?) Klassiker som punschpraliner, colaflaskor, filidutter, vingummin och sådana där skumsvampar hamnar tydligen där 😂

Svar: Haha bra där!
Spiderchick

Mia

Kombo av 1&5

Anonym

Haha kul fråga. 1+ 5 hade jag gjort

M

Jag säger till!!! Och äter inte nått av det han har köpt, och sen skickar en lista, helst med bilder nästa fredag när det är dags igen.

Svar: Haha 😁👍
Spiderchick

Hanna

1! Helt klart.

Amanda

Jag hade kört 1 & 5. Sagt till, sen gått och gjort popcorn till mig själv =)

Anonym

Vanligtvis en blandning mellan 1 och 3:P Nu försöker jag undvika att åka till affären så ofta så hade nog blivit 5 och 3😅

IA

Lite av varje..sista alternativet skulle vara att jag förespråkar "snällt godis för tänderna" och godis som bidrar till hål. Har alltid gjort skillnad på det. Sen blir jag nog sugen och äter en del medan jag talar om att glass, bullar, choklad, fruktsallad, bakverk, chokladpudding, choklad, praliner, romerska bågar och så vidare är snällare mot tänderna. Men det hindrar mig inte från att äta av det godis som finns förstås.

AH sugen jag blir nu! TYPISKT dig!

Svar: 😆😆
Spiderchick

sandra ledin

Jag är fortfarande barn när det kommer till godis så jag säger nr 1 🤪

Jenny

1 eller 3 😂

Anonym

Nr 3 utan tvekan!!

Emma

Nr 1 och 5!! 😂

E

2 eller 3. Är glad över om min kille vill handla godis till mig men tar samtidigt för givet att han anstränger sig och inte bara köper något. På samma sätt som jag är noga med att köpa det han gillar.

Maria

Men det där är ju supergott godis! 😀

JHH

7. Går till snacksskåpet och hoppas hitta något som duger där ;)

Stämmer inte på mih men tänkte mest på ditt inlägg om snacksskåp :)

Svar: Haha 😆
Spiderchick

Anneli

Numera har jag tagit en bild med mina favoriter som jag sms’ar för att undvika katastrofen med en hel påse ”stekta ägg” godis - som vi aldrig ätit innan men mannen fick en brilliant idé att köpa en lördag. Sist så gjorde jag t.om en karta över godisaffären och vart mina favoriter låg (tydligen väldigt svårt att efter 25 års sammanboende att komma ihåg vad jag tycker om).

Svar: Men gud så smart! Haha
Spiderchick

Anonym

Nummer 4 har jag praktiserat många gånger....

Anonym

Nr 4

Mamma

Jag säger annat. Nämligen gubbagodis! Det kan du behålla för dej själv o surar hela kvällen😜

Svar: 😆😆
Spiderchick

Anonym

Glr allihop 😂

Johanna K

3, såklart. Godis kan jag inte kompromissa med 🙈

Anonym

Det där såg ut som en nästan fulländad blandning! Jag hade tagit hela skålen, väst "My preciouuuus" och proppat i mig allt på en gång, lätt!

Svar: Haha!
Spiderchick

Anonym

Jag tar dumlen (den enda vettiga godisbiten i den där skålen) sen 1. Därefter går jag ut i köket och hämtar choklad. Det finns alltid, för till exempel sådana här krissituationer.

Svar: Enig att dumlen var vettig
Spiderchick

Josefine

6. Jag säger till och äter ingenting.

D

Nr 6.
När ingen av dem ser på plockar jag fram gott godis ur mitt preppingförråd. (Det finns en anledning till att jag är prepper och det finns en anledning till att sambon inte får veta vart lådan med snacks och godis förvaras..)

Svar: 😆😆
Spiderchick

Anonym

6 ingen annan får plocka åt mig 😠

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress