Spiderchick

Shacket
Jag har införskaffat mig en shacket, en blandning mellan en skjorta och en jacka. Kan man säga. 
 
Tog på mig den idag när jag skulle cykla till jobbet och ... 
 
 
 
 
 
 
Svettades som en gris när jag väl var framme (om grisar nu svettas?) (kanske mer rimligt att skriva att jag svettades som en brölig styrkelyftskille på ett gym där AC:n är trasig?).
 
Det var naturligtvis alldeles för varmt att använda den nu. Men vi är inne i en knepig tid, rent klädmässigt, tycker jag. Antingen klär man sig för kallt eller för varmt. Svårt att hitta ett mellanting. Jag är i och för sig en väldigt varm person har jag insett ...
 
Hur som helst har jag lärt mig från modeproffs att shacket är höstens grej. Over shirt kallas det också. Alltså en skjorta som man också kan använda som tunnare jacka. Jag har en grön variant här och en i denim här.
 
Då vet ni det och kan i stilla ro fortsätta er fredag.
IA

Den ser ju väldigt användbar ut. Det är såå knepigt nu. Kyligt på morgonen och varmt framåt dagen. Men speciellt när man cyklar och det går mot eftermiddag blåser det kyligare och man behöver något varmare på. Ja här i Stockholm åker jackorna fram på eftermiddagen och löven börjar falla på sina håll.

Önskar trevlig fortsättning på Fredagen

Josefin

Jag använder mina skjortjackor som "kavajer" på jobbet. Älskar att det är liiite mer uppklätt men ändå inte kavaj-aktigt. en tshirt under och man är klar :D (byxor bra grej också såklart)

Svar: Najjjs!
Spiderchick

Viktoria

Kan faktiskt informera att grisar kan inte svettas, dom har inga svettkörtlar så det är därför dom rullar sig i gyttja bland annat.
Ser bra ut, kanske vänta lite tills det blir varmare ute?

Svar: Då vet vi det 🙂☝️
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress