Spiderchick

Brukar ni läsa mina gamla inlägg?


Brukar ni gå tillbaka och läsa mina gamla inlägg? Det brukar jag.

Idag läste jag det här inlägget som jag är synnerligen nöjd med. Jag tycker det personifierar mig på något sätt. För sådan är ju jag. Hjälpsam mot dom små.

I vilket fall. Finns det något inlägg här på Spiderchick som ni minns lite extra?

Även om ni inte minns något så kan ni väl hitta på. Så slipper jag ha typ en fjuttig kommentar på det här inlägget. Det blir så pinigt. Tack.
Camilla

När jag har lite extra tid brukar jag läsa igenom gamla inlägg ja :) Favoriterna är alla, då du alltid ger något speciellt ... fjantigt, allvarligt lr bara sådär great. Trevligt med en IKEA tripp, enjoy

Åsa

HejTittade du på Britney igår?

Jag tycker hennes liv verkar vara ytterst tragiskt och hon såg inte så lycklig ut.

Är nog väldigt nöjd med mitt svenssonliv efter detta :)Åsa

Sara

Jag kan inte påstå att jag brukar gå tillbaka och läsa gamla inlägg, däremot kommer jag ofta att tänka på olika av dina inlägg i eftehand och garvar åt dem. Ett som jag minns är troligtvis från crazypill-tiden, det handlade om att du hade fått några kläder gratis någonstans ifrån, och din pappa (?) ville ha dem trots att det var kvinnokläder...Sen att jag kommer ihåg detta är väl lite märkligt i sig... Önskar jag kom ihåg saker till skolan lika bra.

Baso

jag minns alla ! Dom är mina vänner ! utan dom hade jag tagit självmord! Du får mig att vilja leva med dina konstateranden om verkligheten <3 TACK spiderchick, TACK !

Bitterfitta

jag läser dina gamla inlägg hela tiden, :P

Jessica H

Jag gillar inlägget "The Mist" http://www.bloglovin.com/m/12608672/0

Emelie

Jag tycker alla dina inlägg är minnesvärda, det är inte för inget jag läser din blogg eller hur man nu ska säga...ha en toppendag!mors!

Jenny

Jag tycker ditt inlägg där du "skrev" ett brev till Barack Obama va sjukt kul!!

mammabecka

Jag har läst tillbaks i din blogg men kan inte hitta något som är mindre bra tyvärr :/ Alla är helt suveräna och du skulle lätt kunna dra lott om vilka tio inlägg du skulle använda och det skulle bli succé ;-)Har du någonsin "a bad skriv-day"?Tur att man kan gå in hit och snoka under PMS periodens mörka stunder..

C

Jag brukar gå tillbaka ibland om jag inte har läst på några dagar :)

Jannice

Jag tycker inlägget som handlade om nackdelen med facebook var en höjdare. Den handlade om att vänner lägger upp bilder på en som är mindre smickrande. jag skrattade högt. HAHAHA. Ja, så lät det här hemma. Gillar din blogg by the way. Kram.

E

Goddag! Jag har liksom, ja, fastnat här, i din blogg. Har råkat lägga den bland bokmärken. Fuck, damen, jag älskar ditt sätt att skriva på. Lite Annika Lantz, på ett bra sätt. Pyss!

pauline

Tack=)

Hm, har precis hittat din blogg så minns tyvärr inget gammalt inlägg. Men av det jag läst hittills finns det en gnutta ironik och något skämtsamt i varje inlägg, mycket kul =) Kommer helt klart fortsätta läsa och så kan jag ju säga till när det kommer ett inlägg jag kommer minnas ;)

sofia

däremot har jag många gånger läst dina gamla crazypill inlägg innan jag av en slump hittade hit igen! heaven!

Gynning

Ja min lördag var toppen, hoppas du också hade en bra kväll

Jennie

Det är kul med gamla inlägg :P Jag minns minsann när du skrev crazypill-bloggen ;) för det var väl du.

Malin Deilert

Jag är för lat för att gå tillbaka. Haha.

Marielle

Var med och svara på "dagens kluring". Rätt svar vinner en produkt från ett helkul ställe! Komigen, var med du också! :-)

paulina

http://spiderchick.blogg.se/2008/august/jag-undrar.html#commentnågot jag tänkt på jätte mycket sen jag läste inlägget. stackars 13ar (?). annars älskar jag vart enda ord du skriver. fast inte på ett freaky stalker sätt..

Evy

Hola chica!Tänkte att jag skulle slänga in en kommentar så du slipper få så pinsamt få ;)Jag är så himla glad att jag har hittat dig igen! Du är verkligen en av mina favoritbloggar! :)Här är några inlägg som du kanske vill se :)http://evylynpettersson.blogg.se/2007/july/brottskod-forsvunnen.html#commenthttp://evylynpettersson.blogg.se/2007/september/still-missing.html#comment

jossan

haha jag kommer ihåg den där duvan som bodde utanför ert fönster, hur gick det med den ? flyttade den med nu till nya lägenheten eller ? ;D Hhahaha

Anton Kraft

Sv; hah jag det är ett väldigt bra tidsfördriv ;)

Lise

Det där med när du skulle äta moroten och kaninen som ba' hallå? Vad gör du? Det är MIN morot! Hahaha! Det är verkligen en FAVORIT!(Nej, jag brukar inte läsa dina gamla inlägg. Du skriver ju så bra nya hela tiden.)

Pernilla

Jag fattar inte...Menar du att man ska välja ETT inlägg? Då väljer jag..eh..Nej, shit det går inte! råångest

Emily

Jag kommer inte på något särskilt inlägg, men jag älskar när du skriver ut dialoger som t.ex. du och din kille har haft. Det är verkligen humor på hög nivå och du måste ha en underbart rolig vardag.

Olyckssyster

Inget jag minns lite extra, alla inlägg är ju minnesvärda ;)Men jag gillar denna...den får mig att känna mig mindre ensam om problemet.http://www.bloglovin.com/m/12644248/0

Katya

det där inlägget när du skrev att du va gravid

Katya

hahah du sa ju att man får hitta på

;)

Cajsa

Åh jag gillar hela följetongen om er bostadssituation. Och jag gillar din blogg! Förstår inte hur jag kunde missat. Känns lite som att jag hittat hem.

Amanda

Jag brukar läsa de flesta utav dina inlägg varje dag. Och det är verkligen kul att det finns bloggar som din som kan göra en på ett sånt bra humör. Jätte stort tack till dig för många skratt.

Jenny

Brukar läsa dina gamla inlägg när jag har lite att göra.

Det här inlägget tycker då jag var skitkul :)

http://spiderchick.blogg.se/2008/august/underbar-lordag.html#trackback

Anonym

Nej,aldrig faktiskt-kanske så borde man göra det :-D

Miilo

Trala, kommer inte på nått inlägg så här på rak arm, men en nominering i min blogg har du fått! ^^

MLY

Haha, det jag minns bäst var helt klart det som var ditt partytrick, att lämna ut din pinkod till alla. Sjukt kul. Men har för mig att det var på crazypill-tiden?

lilalili

Jag kikar runt lite här och lite där på din blogg, gillar det mesta av vad du skriver, gillar din humor!

Kramis

Julia

Jag brukar få kommentarer på inlägg jag gjorde för en månad sen typ...skit skumt :P

Anonym

Det inlägget jag tyckte var allra bäst var när du skrev en poppig och rimmande dikt om mig och hur himla ball jag är. Det var väldigt snällt tycker jag!Nej men vänta nu! Nåt sånt inlägg finns ju ej, jag har nog glömt att ta nån av mina meddosiner i morse. Det kan nog vara en giltig anledning till att jag finner på sådana dumheter!

Anna

Det inlägget jag tyckte var allra bäst var när du skrev en poppig och rimmande dikt om mig och hur himla ball jag är. Det var väldigt snällt tycker jag!Nej men vänta nu! Nåt sånt inlägg finns ju ej, jag har nog glömt att ta nån av mina meddosiner i morse. Det kan nog vara en giltig anledning till att jag finner på sådana dumheter!

Olyckssyster

Note to myself- Länkning fungerar INTE med bloggkoll. Den här var det i varje fall:http://spiderchick.blogg.se/2008/september/mitt-mobilnummer.html

Pia

Som jag skrivit tidigare, din blogg är den första och sista jag läser varje dag.. o ja, känner jag mig nere så läser jag bakåt bland dina inlägg och så vips mår jag mycket bättre! ;o)

Anonym

Cajsa: Tack söta du =)/Spider

Spiderchick

Emelie och Jenny: Tack för att ni kommenterade så det slapp bli pinigt =)/Spider

Anonym

jannice: Fanx för snäll coment =)/Spider

Anonym

Jossan: haha duvjäveln är kvar i gamla lägenheten, tack och lov!!/Spider

Rebecca Utan Räkor

Nu har jag suttit hät och klickat på allas favoritinlägg.

Du är skitbra!Jag kanske kidnappar din skrivartalang och personlighet någon gång.

Om det skulle vara okej.Jag har läst måånga bloggar under mitt år i bloggvärlden. Varför tusan hittade jag inte hit tidigare än för en månad sen?

Rebecca Utan Räkor

Sa jag att du var jätterolig?

Rebecca Utan Räkor

Och jag nämde att du var skitbra?

camilla

haha alla är gaalet bra så när man har läst allt nytt kan man ju läsa lite gammalt också. men dom nya är faktiskt bättre. tycker jag

anna

jag älskar det där inlägget (det kanske stod i din förra blogg förresten? där du skrev om dina morgontofflor som var borta, sen hade din kille tagit dom,hahaha

Cornelia

Ja! (som märkbart) läser igenom alla dina nu :O (nej, jag stalkar inte) tycker bara att du skriver roligt :D Och har inte skrivit din blogg förut, så lär ju få lite backgrounds så jag fattar .. Right? :D Good.

Cornelia

Oj, nu blev de fel tror jag. Skrev jag läst din blogg? Eller skrev jag skrev din blogg? Eller skrev jag ens det? I alla fall så tänkte jag läst din blogg, men fingrarna menade inte vad jag menade och skrev något annat. Om jag minns rätt. Kanske.

Yoanna

Jag gillar alla inlägg om omaka strumpor:P

hanna

gör´t just nu. älskar läsa gamla inlägg!! och just nu passar det perfekt. en liten son som inte vill sova i sängen på bröstet och perfekt avstånd till datorn!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress