Spiderchick

I am homeHemma från föräldrakursen!

Det var trevligt idag med. Vi fick lära oss att andas. Det gick så där. Jag blev helt yr efter bara två andetag.

Sedan fick min kille öva massage på mig (jag fnissade mig igenom alla övningar) (misstänker dock att fnisset kommer utebli under själva förlossningen) och slutligen hade vi meditation för bebisen (?). Den gick ut på att min kille skulle stryka handen över min mage och jag skulle slappna av och känna efter innåt - känn efter i liiiivmodern sa barnmorskan och då blev jag lite stressad för jag vet inte hur man känner efter i en livmoder? Men jag blundade i alla fall och förskte se lika meditativ ut som alla andra (vill ju inte verka lost).


Nanna Nilsson

Bra jobbat! Sköt om dej (er)! :)

johanna

haha ja sån där andning är så läskig. du kommer klara dig fint när bebisen kommer i alla fall :)

Matilda

haha, du e för rolig ju XD

Camilliondollar Baby

Öhhhh...meditation för barnet??? Känn efter i livmodern??? Förstår din förvirring.

Anonym

Baluba!Jag är helt övertygad om att du kommer bli en underbar mamma!Jag fick reda på att jag är gravid för nån dag sen, känns helt otroligt. jag känner mig för ung för att behöva ta det här beslutet. men jag måste göra abort nåt annat är inte tänkbart, men endå..Icke kul!Önskar dig alla lycka och tack för den bästa bloggen =)/s

Josefine

Haha! Ungefär så kände jag också på föräldrakursen! : )

PaparazziLina

!! "känn efter livmodern".

P

haha precis som jag på yoga fast då satt instruktören och mumlade något om att jag skulle känna mig som en lotusblomma;)

madde

förstår din förvirring!

I

Ja fy sjutton för den där andningen. Bokstavligt talat typ en minut innan ungen tittade ut började barnmorskorna flåsa för att lite försynt poängtera att jag andades fel. Jag hade försökt mig på den allra första djuuuuupandningen genom hela den tokintensiva förlossningen - skulle nog mellanandats så gott som från början. Så det gick ju åt helvete.

(Andningen alltså. Förlossningen var helt underbar - om än sjukt smärtsam och jobbig. Jag är tidernas mes i största allmänhet och hade stor förlossningsfobi innan (fick gå/panikgråta hos psykolog, Aurora, förlossningsläkare, rubbet), men skulle helt ärligt gärna byta med dig om det gick. Det var verkligen obeskrivligt häftigt. Hoppas att din förlossning blir likadan! Heja!)

Charlotta

Man ser knappt magen på den bilden :O

Jag trodde nästan att du hade fött

Lisa

Haha, du är för skön spider! Älskar din blogg :D Var också på föräldraträff/kurs igår, rätt intressant men lite flum ibland med ja :D

Johanna

Hej hittade din blogg för ett tag sedan, läser din blogg i mellanåt, du är för rolig du skriver så härligt!!!

Så kul att ni ska få barn, jag kommer ihåg när jag gick föräldrar kursen, det var en aning över driven ibland speciellt övningarna man skulle göra. Fniss under förlossningen kanske inte alls uteblir, jag vet att jag gjorde det mellan någon värk, ät lite godis flätade håret och frågade min man om han tyckte jag var snygg i fläta, sedan kom värken igen inte så härligt, men jag kunde faktiskt slappna av i mellanåt och då blev ett annat fnisst! Man vet aldrig hur man reagerar under förlossningen.

(Ps. vi gick i samma klass på högstadiet, om du kommer ihåg mig?)

ha det bra! / Johanna Björegren.

Julia

Åå vilken underbar blogg,hittade den för någon timme sen och bara suttit och läst och fnissat kommer absolut återkomma.

Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress