Spiderchick

SpiderMama gästbloggar - igen

Spider 16 år gammal...Nu är det Spiderchicks mamma Lisbeth som gästbloggar igen.Jag gör väl som alla andra mammor, börjar med att skryta om mitt barn.


Moa var väldigt ambitiös i skolan. Hade bästa betyg i alla ämnen, utom i matte (men det var ju mattelärarens fel, det är redan konstaterat i detta forum).

Moa ville att det skulle hända något hela tiden. När det kom ett utskick från musikskolan ville hon genast börja där. Det enda instrumentet som erbjöds var fiol, då alla andra grupper var fullbokade. Moa börjad så sakteliga gnida på sin lånade fiol. Pappa fick väldigt brått ut i joggingspåret, småbröderna stack ut och cyklade, och jag, ja jag gick ner i tvättstugan. Så hon slutade redan efter 5 gånger.


Moa kom på något som passade henne och resten av familjen mycket bättre - hon började lira handboll i Skövde HF. Där blev hon en riktigt bra målvakt.

Kommer dock ihåg en gång när Skövde mötte ett mycket bättre lag. Moa fick se än den ena än den andra bollen hamna i nätet bakom henne. Jag satt på läktaren och kände såå mycket med henne. Efter det sjuttonde insläppta målet tittade hon upp på mig som satt där på läktaren. Då gjorde jag "tummen upp", ville bara säga, du är bra ändå. Vad är en sketen handbollsmatch, det kommer ju en ny nästa vecka. Det skulle jag inte ha gjort. Moa var flyförbannad. Dels för att hon gjort dåligt ifrån sig och sen att jag hade mage att göra "tummen upp". Där fick jag en rejäl utskällning och gjorde aldrig om det.

Moa växte och blev större. Då kom det killar in i bilden, som det plägar göra, när hormonerna börjar sprudla. Kommer mest ihåg två (det är väl för att de blev presenterade för en nyfiken mamma). Den ene hade färgat svart hår och en sådan där lustig liten pärla i tungan. Den andra hade rosa toppaluva!! Jag undrade om det var en förvuxen bebis eller en rosa smurf? Strunt samma, det var trevliga och rediga killar.


Moa hade och har många vänner. Den bästa kompis under skoltiden var Malin. En mycket glad, sprallig och spontan tjej. En gång, de kunde väl gått i sjuan, åttan nåt sån´t där. Då frågade Malin, ivrigt påhejad av Moa, om jag legat med någon annan, förutom Moas pappa? Jag rodnade från hårfästet ner till lilltån. Ja det var ju ingen så generande fråga egentligen, det var bara det att min mamma, Moas mormor, stod bredvid och lyssnade. Man vill inte att mamma ska veta allt, inte dottern eller hennes kompis heller. Jag hoppas att jag får träffa Malin någon gång igen (hon bor i England nu), då ska jag fråga henne.........


Må så gott/mamma

mammabecka

Hahahaha! Vilken kul dotter du har! Jätteroligt att läsa dina berättelser.

ina-bina

Hahaha, Malin verkar vara en skitbra kompis ;)Söt bild, förresten! Fast... när jag tänker spajder, då tänker jag linblond - inte mörkhårig :P

Sandra Söderberg

Hahahah, go SpiderMama! :D

E

Mamma Spider är himla duktig på att uttrycka sig i ord, jag är stolt!

Camilla

Trevlig läsning.

Så det lurar sig en liten fotbollstjej även i dig spider :) Like it

Anna

Hihi, rosa smurf.

bjorn

Ni kommer in i faderns rike om ni blir USA propagandister

Rätten att bära vapen mänsklig rättighet

Bara skit i å betala skatt

Bara skjut

Politiker accepterar konsensus på sikt

Vänsterintellektuella= bara mörda packet

Allmän amnestilag

Skitsverige= bara skit i det (myndigheterna etc= bäst mordblomma) å satsa på competetive intelligence

Baso

Haha underbart !

Daniel

Lika kysk Spidermamma som Spiderchick tror jag bestämt.

Camilla

Haha och jag läser som en kratta. Ber om ursäkt :( Läste nog de jag ville läsa.

Tess

Roliga historier du har spidermama! :D

Micke

Vackert skrivet o intressant.

Fick Malin något svar på sin fråga?

Må väl SpiderMama

Emma says style, love & rock and roll.

Heja spidermamman! Haha jobbigt fråga...

Emma

Hahahaha jag dööööör!!!! Så sjukt roligt!

Anna

SpiderMama till president! SpiderMama till president! vandrar omkring med plakatNästa gång vill vi ha lite pinsamheter om dôtera oxå!!! =D

Lina

Go Spidermama!

Älskar dina berättelser!

Sabina

Haha, så himla kul att läsa :) Hoppas på fler inlägg från din kära mor :)

Fröken Deilert

Hahahaha, undra hur hon kom på frågan. XD

Vindvirvel

Haha - det är kul när mamma Spader gör inhopp...

sofia

ÅH, va kul skrivet! :)

.. fasen, kul o höra att du spelat handboll.

egoina

Haha. Tvinga din mamma att skaffa en blogg!

Anonym

Heja spiderMoster!!

Ninna

Roligt att läsa din beskrivning. Det var som att resa i historia. Klart man är stolt över sina barn.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress