Spiderchick

Det sämsta


Det sämsta med att vara sambo är att man måste hetsäta av allt för att det inte ska ta slut. Igår var jag till exempel tvungen att möla i mig halva den här lådan med Smarrypinnar på en kvart. Sen mådde jag liksom skitilla och blev inte alls särskilt trevlig i magen.

Sucks.
Emma

Jag veeeeet!!! Helt sjukt är det...

Klatuu

Hahaha, jaja livet är fyllt av små prövningar!

Almighty therese

låter änna jobbigt du... ;)

Mona

I know the feeling.

En gång när jag fyllde år kom min pappa med en hel låda krämbullar från bageriet i hembyn...precis efter att alla hade fikat klart. Jag blev tvungen att sätta i mig 12 krämbullar alldeles själv, tog mig två dagar innan de var slut puh

sofia

haha,åh vad jag känner igen det! men med två storebröder är man rätt van.. ;)

f r i d a

ahahahaha så är det med syskon också ju. får man en påse med chips måste man ju mula i sig asfort för att man ska få mest!

Erika

Bra, då vet jag det inför sambolivet ;P

Charlotte.

men nejnej, göm det! i garderoben eller något! också kan du gå och smygäta när du blir sugen. :)

Sabina

Riktigt jobbig situation det där! Känner igen mig :)

Anonym

igenkänningsfaktor hög!

Sofia

Jag får erkänna att jag är en sån som äter upp saker alltför fort. Som på bion, då är nästa hela godispåsen slut innan filmen ens börjat :P Min stackars pojkvän gör sitt bästa för att haka på så han hinner få nåt han med.. :) Men jag jobbar på det iaf.

Pia

Åh, vet precis hur det känns EFTERÅT!!! urk

Men under tiden man trycker i sig dem är det ju fantastiskt gott!!

Elin [ n e v n a r i e n ]

HAHA.... HAHA.....

Jag kan inte sluta garva för jag känner igen det så väl... men det var nästan värre hemma när jag bodde med familjen, för där gillade alla fyra precis samma saker så allt sa bara "slurp" och så var allt borta.

Med min sambo så är det lite bättre. Vi gillar inte samma sorts godis och chips, så oftast får jag ha min påse för mig själv ;)

FÄRJANRUTH

Ha en fin SchlagerLördag. Kram. FärjanRuth

Kia

Ja, det är nästan så att man får ha sina godisgömmor i lägenheten.

Josefin

Haha, det känner jag igen. Min fd sambo var tokig i glass och jag är mindre tokig i det. Men när man väl är sugen så SKA det ju finnas i frysen (i mitt fall kan ett paket finnas i ett halvår). En kväll köpte jag ett paket med OBOYglass (mums!) och jag försökte gömma det bakom frysta grönsaker men insåg snabbt att han tids nog skulle hitta det där. Hmm.. jag funderade länge och väl tills jag såg ut genom fönstret och då slog det mig! jag gömmer glassen på balkongen under snön! Sagt och gjort, där låg den och jag fick äta i smyg när jag ville.

♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Som tur är så har jag och sambon helt olika smak när det gäller godis! Superbra! Vi slåss aldrig om godispåsarna :)

Xiao Wu

Jag känner igen mig, så jag gömmer godis eller säger åt min sambo på skarpen att inte ta saker utan att fråga mig först. Det känns lite patetiskt, lite som om man är hans mamma eller något, men som du säger; man ska värna om sina intressen. Ett av mina är att få lika mycket chips.

Anonym

haha träffsäkert.

Victoria

Hahaha det är nog det värsta med att ha vara i ett förhållande överhuvudtaget. Min pojkvän och jag bor inte ihop än men jag vet att köper vi nåt ihop eller om han kommer till mig så gäller det att äta FORT om man ska få nåt ;)

johanna

håller med, när jag äter chips själv kanske jag käkar upp en påse på två dagar men med min pojkvän måste man hetsäta upp i samma takt som honom om man ens vill ha ngt själv.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress