Spiderchick

Någon frågade ...


Postat av Niina.

Jag och en kompis åkte ner till Kos en sommar och tog jobb på en restaurang/bar. Jag anställdes som servitris men tvingades även arbeta som bartender, städerska, diskplockare, kock, dj, kassapersonal och inkastare. Detta slet jag med mellan tio och tolv timmar varje dag, alla dagar i veckan.

Efter sex veckor fick jag nog och sa upp mig.  För denna 1.5 månads arbete fick jag betalt 4000 kronor. 4000 kronor!!! Jag hånskrattade naturligtvis chefen rätt upp i ansiktet och kastade den förolämpande låga lönen tillbaka på honom ...

... eller så tog nog emot pengarna. Och kysste eventuellt chefens fötter. Jag minns inte så noga.
Erika

Jag förstår att du slutade.

Anna

Kysste du hans fötter?Creepy.

Hur gick sovandet? Sett några döingar än?

Camilla

Jag har haft ett liknande jobb. skötte om typ 40 hästar, minst 15 timmar om dygnet, slet som ett djur och fick 4000kr i månaden (plus boende och mat).

Jag stod ut i tre månader.

Ella

Jag älskar din blogg, du är såå rolig! Hoppas du orkar fortsätta!!Ella

XxX

Läs psykopatbloggen. Killen är en brottsling och skriver otroligt bra! Skrämmer skiten ur en samtidigt som det är ren poesi.

http://nimrodofobi.blogspot.com/

Emma says style, love & rock and roll.

Härliga arbetsförhållanden..

j

Guuuud så mysigt;)!!

Daniel

Men om du säger upp dej PÅ EGEN BEGÄRAN så behövs kommissionsbehandling vid arbetsförmedlingen om du söker stöd. Och 3 månaders karens utan pengar.Förstör inte hur du kunde säga upp dej. 4000 e väl inte så tokigt!?

Sandra, mamma sen 15

Ptjaa, jag är i vecka 16 alltså borde det vara månad... 4 :-)

niina

Jag har fått svar på mina frågor och böner. Jag förstår. Det låter inte som rena semstern. Man kanske ska semestra på Kos istället.

Fröken Deilert

aaah, najs med de löner vi har i sverige. ;P

Evelina

Hej på dig!

Första gången jag hittade hit till din lilla blogg.. underhållande indeed!

Tänkte bara säga att jag kommer också från SkÖvde och har en pappa som bor på Kos, lite småroligt.. vad hette stället du jobbade på? Kram och lycka till med bebben!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress