Spiderchick

Irritation list

Jag har varit irriterad idag. Sur och grinig.

Detta tänker jag naturligtvis låta gå ut över bloggen.

Spiderchicks irritation list

1) Folk som inte kan hålla avstånd
Jag stod i kö på Coop idag. Helt plötsligt känner jag hur det blir vindigt och lite fuktigt i nacken. Jag vänder mig om och upptäcker att damen bakom har smugit sig upp och kortat avståndet mellan mig och henne till ungefär en centimeter. Väldigt olustigt. Med ett ogillande ögonkast försökte jag förklara för henne att det inte går snabbare att komma fram till kassan bara för att hon skapar närkontakt.

Hon förstod inte.

2) Män som pinkar offentligt
Idag såg jag en hund som stod och kissade mot en lyktstolpe. Lite längre bort stod en man och gjorde det samma. Hunden kan jag ta, men vad fasen hände med mannen? Vad är det som gör att vissa karlar tvunget måste kissa över allt i tid och otid?? Och vad gör dom sedan med den icke tvättade handen? Går dom till lösgodissektionen på Ica och gräver lite bland colanapparna?

Man undrar ju.

lisaevelina

bläää! Fy.

Rekommenderar dig att skriva en önskelista till tomten som jag gjort på min blogg för att bli lite gladare! Hoppas kvällen blir bättre! :)

Julia

Haha läste faktiskt för någon dag sedan att mellan 70-80% av männen inte tvättar händerna efter toalettbesök.Tänk på det när du rör vid ett offentligt dörrhandtag/kundvagnshantag.. haha, man kan bli störd på att tänka sådär. :P

Emma says style, love & rock and roll.

Ååååh herregud, ettan stör mig nått så jävulskt... Nu vart jag också irriterad!

Malin - brandteknologen

Vad gäller tanten kunde du ju bara tagit ett steg bakåt (alldeles oskyldigt- man flyttar ju lite på fötterna när man står och väntar, byter ställning lite då och då). Så hade du gått på henne och hon hade fått skylla sig själv.

Bellenbull

hatar också såna människor. Och sådana som ska betala allt i enkronor som de måste kontrollräkna fem gånger innan de betalar.(För det går ju inte att göra medan man står i kön, nej herregud vilken dum idé!)

Rebecca

hmm..?

Lis

Så länge inte både nummer ett och nummer två på listan kombineras...Puss på spider, puss på skrutt /Lis

evelina

Euuuw! Jag kommer aldrig våga äta lösgodis igen. Aldrig!

Emma

Väldigt jobbigt med folk som inte förstår detta med space.. Man vill ju gärna ha lite eget utrymme...

tallica

HAHAHA det där har oxo hänt mig men mitt var nog snäppet värre. Det var en mustig jävla karl med halvstånd...så ja...man undrar juh!

Nina [ljuvligt]

Oh, det där med avstånd blir jag tokig på! Just nu är det mest folk som tvunget ska köra upp i röven på min bil när jag är på väg till och från jobb. Det är en lång sträcka där de håller på att bredda vägen där det går från 90 ner till 70, till 50 för att sedan öka gradvis till 70 och sedan 90 igen.Många verkar dock tro det där att det går fortare om man nosar den andra i häcken. Ibland pumpbromsar jag och skriker att de ska hålla sig jävligt långt bort (fast de hör nog tyvärr inte) - då får de ofta lite panik (eftersom de låg så nära) och lägger sig längre bak från den där galningen framför.Kan det funka i konsumkön också kanske? Hahaha!

NiNa

huga!!!

Martine

Bra blogg!Se gjerne innom vår moteblogg med masse outfit bilder:)gitteogmartines.blogg.se

Anonym

Jag håller med båda punkter! Igår när jag skulle köpa äpplen stod den en tant och tryckte! Det går inte fortare tanten! Hon såg inte mitt sura ögonkast och harklande för att hon hade ögonen på cigaretterna! Ahhg nu blev jag irriterad igen! ;)

Emma

Såna här listor kan göras långa!

Karin - AlicesMamma

Är så glad att du finns och att du skriver i din blogg. Jag lovar att du skulle kunna få mig att skratta oavsett hur nere och less jag var innan... TACK!!!

L

spiderchicka makes my day

Charlotta

Män som kissar sådär inför folk är fruktansvärt äckliga. Vi tjejer borde göra någon typ av motdemostration och kissa offentligt vi med!!!!!Eeeeeller så borde vi inte det...

stella

ja fy fan va äckligt med otvättade händer efter uträttade behov :s

smågodis är ju sååå gott, men sååå äckligt när man tänker på alla äckliga typer som gräver med händerna och hur odiskade dom där skedarna och lådorna är.

har läst nånstans att julbord och smågodis är största magsjukespridaren!?

Wendy

Urs och fy för folk i kö som tror det går snabbare om man trycker på!

Jag har väldigt ofta ryggsäck så blir alltid orolig att de ska börja rota.... Så då flyttar jag mig bara irriterande mycket till höger och vänster. Typ (tittar åt vänster) "oj titta glass" (tittar åt höger)"barn, check" (tittar vänster igen) "tuggummin, check" osv. För då blir de irriterade på mig i stället för att jag trycker ryggsäcken i ansiktet på dem ;)

Fredrik

jag kan ta det första. Sjukt drygt när människor gör så. Själv hade jag bett henne flytta sigMen det andra förstår jag inte riktigt ? varför skulle inte vi män kunna kissa i naturen och varför är "prins charles" äckligare än en axel eller hand ? Det är ju bara hud, det är ju inte så att vi pissar på handen direkt.

j

det värsta är ju att det är så det är. butiks personal handlar aldrig lösgodis av en anledning..

Daniel

Jo lite bläskigt med killar som pissar offentligtEVIGT dilemma här i Finland... när finnar super överallt och pissar överallt... och t.o.m. snubblar i sitt eget piss på gatorna.Inte så riktigt upphetsande precis.

Rebeccaaaaaaa

Män som kissar utan att tvätta händerna överhuvudtaget! Känns som att ingen gör det? Jag vill inte ha snopp och urinbaciller på mig!

KAJSA ♥

Folk är skitnärgångna här i Göteborg. Helt sjukt. Jag har bott här i ett år och aldrig varit med om något liknande någon annanstans i Sverige där jag har bott tidigare.

Hanna

nummer ett på din lista händer mig med allt för ofta.

Åsa

Håller med om bägge, men framför allt den första. Jag blir yxtokig på folk som tror att det går fortare bara för att man står på den framför! Jag brukar demonstrativt låta det bli jättelångt till den framför mig, bara för att retas med bakomvarande. Dock har jag inte problemet när jag har hästkläder på mig, vilket har resulterat i att jag nästan alltid handlar på väg hem från stallet.Tack för en alltid humörslyftande blogg!

Elin E

"Men det andra förstår jag inte riktigt ? varför skulle inte vi män kunna kissa i naturen och varför är "prins charles" äckligare än en axel eller hand ? Det är ju bara hud, det är ju inte så att vi pissar på handen direkt."Jo Fredrik, så här ligger det till: Jag skulle inte definiera Uppsala centrum (eller något centrum för den delen heller) som "naturen". Jag talar för en hel mänsklighet (nåja) när jag säger att JA, jag vill gärna titta på min mans penis, samt NEJ jag vill inte titta på din eller någon annan mans penis, särskilt inte under en vanlig shoppingrunda på stan. Sen finns det också tyvärr de människor som begåvats med penis som inte alltid sköter sin hygien och då är det långt ifrån "bara" hud heller som hamnar på fingrar som sedan rör vid handtag/prylar/colanappar. Det hör inte till hyfs att pissa in public och det är ofräscht med otvättade toalettfingrar! Punkt!

FRIDA KANSKE

AHAHAHAHA mums

Michalw

Tack, jag har slutat äta godis, men drabbats av återfall ibland. Häromdan blev jag sugen på en påse lösgodis till helgen. Det suget är borta nu, ska köpa mer gurka och morötter istället :)

Louise

När jag tycker att folk ställt sig för nära mig brukar jag "råka" vända mig om lite häftigt och antingen knuffa till dem eller "råka" armbåga dem lagom hårt i mellangärdet. Sen brukar de hålla avståndet igen.

Maria

var det på kvantum i skövde en kvinna stoppade fingrarna bland colanapparna? om det var så ska jag nog tvätta magen med tvål eller nåt.

Sandra

Uääk ja det gör man verkligen! Här om månaden så var jag med om något liknande utanför jabbet stod en gubbe och kissade.. Jag som var alldeles själv blev ju såklart på min vakt kissande gubbar kan man nog inte lita på...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress