Spiderchick

Jag kommer bli illproffsig

Ni kanske förstår att jag skämtar en del i det här inlägget? Ni som läst min blogg ett tag vet att jag alltid kryddar mina inlägg en smula. Blir så mycket roligare att läsa då.


Men jag skämtar inte när jag säger att det är otroligt svårt att hinna med allt just nu. Vi har varit hemma från sjukhuset i knappt två veckor och har fullt sjå att komma in i alla nya rutiner. Vissa dagar hinner jag knappt kliva ur sängen innan det är dags att gå och lägga sig igen.

 

Men.

Jag vet att jag kommer bli en supereffektiv, proffsig, snygg, välduschad och deodoftande mamma tids nog. Ren i käften kommer jag också att vara.

Ge mig några veckor till och jag kommer att sitta på Espressohouse med mina vänner och skvallra och skratta så där colgate-aktigt som dom alltid gör på film samtidigt som jag har en latte i ena handen, blöja i den andra och en ammande unge i den tredje.

Jag kommer att fixa allt som har med skrutt att göra så sabla snabbt att Guinnes rekordbok aldrig sett maken till kvickare morsa.

- Va?? Såg ni blixten???
- Nej det var ingen blixt. Det var bara Spiderchick som packade in barnvagnen i bilen.
- Jaha. Okej.

Ungefär så.

Neily

Jag är ÖVERTYGAD om att du har rätt :)

Go SpiderMama!

Rosanna

Pfft, min dotter är 1 år och jag har fortfarande inte riktigt greppat den där effektiviteten. Här duschas det fortfarande på 3 sekunder med en knorrande unge i matstolen (till soc: som flyttats in i badrummet där världens snabbaste duschare förstås har full uppsikt). Men jag kan lova dig att allt går smidigare och smidigare i takt med att plutten växer! I början sitter man i stort sett bara i soffan och maratonammar, sen sakta men säkert så börjar man vidga sina vyer, kanske upptäcker på nytt att det finns ett kök, och ett badrum och en värld utanför lägenheten! Den dagen är stor.

Ellis

You go giiiirl!!!

Förvirrade Morsan

du kommer bli supermama ;D nu i början ska man ju passa på att mysa, då kan man gott strunta i resten =)

mickis

haha har följt dig sen du var crazypil och det är klart man förstår din humor!du är bäst.

Åsta Mari / Astarkvedja

Pussig, jeg har lest bloggen din lenge nå, og du har aldri før nevnt at du har tre hender. Det må ha vært en stor fordel hvis du spilte håndball? Eller hvis du sjonglerer? Eller når du skal på storshopping og har masse poser.

Og likevel ser det ikke ut til at du har problemer med å finne klær. Er den tredje hånda avtakbar, kanskje?

Marielle

Har du varit utomlands någon gång? Isåfall, var då? :-)

Lina

Heja Spiderchick!

Josefine

Klart man fattar! Du har lätt en av dom skönaste bloggarna!

Pearl

Gött. Jag kan se allt framför mig! :)

Emma

Jag tillhör nog dom där 97% av dina läsare som aldrig kommenterar, men jag läser din blogg varje dag! Alltid lika underhållande. Jag önskar er all lycka i världen. Go Spidermama!

Elena

Snygg blogg!

Linda

HejHittade precis din blogg,kikat igenom den lite och tycker den verkar riktigt skojig :)

Kommer förmodligen kika in här fler gånger :)

Singelmamman

Klart du kommer att bli en supermorsa, också!

Singelmamman

Klart du kommer att bli en supermorsa, också!

Cornelia

Du är proffsig!

PROFFSIGAST! Till och med :)

Vanilla

Så klart du kommer! :-) Kram

stella

my god, yes. jag skaffade kiddos på löpande band för jag blev så himla effektiv. faktiskt. det är värre nu när dom har mycket mer egna viljor och det är mer än bara tutthäng, överfyllda blöjor och översvämmade bodiesar att tampas med. :D

Rebecca

Haha älskar din blogg alltså! (Första gången nånsin jag skrivit det i ett kommentarsfält).

jessica

alltså... HAHAHAHAHA ! ! ! Jag dör så rolig du är kvinna!

Ellie

Haha :P

Charlotta

Lycka till! Jag tror på dig :D

samira

Haha underbar inställning! :D Första gången jag kikar in här faktiskt, uppfriskande blogg måste jag säga! Har försökt hitta "info om mig" utan resultat. Är nyfiken på hur gammal du är? Tycker det verkar va fler unga tjejer som skaffar barn (vilket jag tycker är positivt!) :D

Elina

Klart du kommer bli de :P

MariaH

självklart,övning ger färdighet. Du har ju faktiskt redan tillägnat dig konsten att blogga med en hand

j

klart du kommer, vem skulle vara orolig??

Jenny

Det är verkligen roligt att följa din blogg och bli påmind av livet som nybliven mamma. Jag upplevde det pckså som att jag inte hann med någonting, ändå kunde jag inte riktigt sätta fingret på vad jag gjort när dagen var slut. Nu fick jag mitt andra barn för snart åtta månader sedan och helt oväntat känns det mycket lättare och som det finns mer tid. Nu borde jag ju verkligen ha fullt upp.Jaja.. Skulle egentligen bara säga att det är kul att läsa din blogg. Den är suverän./Jenny

Michaela

Hej.

Har du några bra tips inför att ta med till förlossningen? Jag har fortfarande ett par månader kvar men tänkte att det är inte fel att ta vara på tiden och verkligen räta ut vad man skall ha med sig, så man inte ligger där utan någonting när det väl är dags.Ta hand om dig.

Kram, Michaela.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress