Spiderchick

Borta på middag

Men tjena!

Vad sjutton har hänt med Spiderchick undrar väl ni eftersom att jag inte har visat min bloggberoende nuna på nätet sedan i eftermiddags.

Well... Vi är hemma hos vänner på middag.

Di små har precis däckat så nu ska vi "vuxna" njuta av lite kvalitetstid tillsammans.

Hörs imorgon!

[Foto & Vardag]

mysigt =)

Diana

Du är verkligen iväg typ hela tiden... Skoj att nån har vänner och ett liv iaf. ;)

fridolina

Lät mycket trevligt det. En annan har ju suttit vid datorn cirkus hela kvällen.Men, det är ändå trevligt också.

ej mama

oooh, du har räddat mitt liv! i alla dessa år trodde jag att så fort man blev förälder så slutade man umgås med folk (eller det kanske bara är mina vänner..) tack för att du ändrat den synen! =)

Malin

yay! you're alive!!

Sophie F

Det låter mysigt, själv packar man inför en Londonresa imorgon, försenad bröllopsresa men ska bli mysigt ändå ett år senare :)Hjälp gärna min make i hans jakt på sin drömbil! (se blogglänken)Lite reklam Spider hade inte skadat :) Ditt namn på bilen skadar väl inte ler

Avenymamam

Tjoho!Hänga i morgon? =)

pubes

have phun!

Minica

Hej! Jag undra om du vill ha en ny header till din blogg? :) Jag kan göra med animeringar på :) Hör gärna av dig!

Ps. jag gör den gratis :)

Elisabeth

Det här måste bara berättas! Min kille ska börja högskola nu till hösten, och hade valt Skellefteå som förstahandsval, och Skövde som andrahand, jag skulle flytta med honom vart han nu hamnade.. Han fick veta att han kom in i Skövde och stod som andrahand i Skellefteå. Han blev såklart besviken, men jag kunde inte låta bli att jubla lite inombords, jag skulle ju få bo i samma stad som Spiderchick befinner sig i rätt ofta!!Nu har han tyvärr (är såklart glad för hans skull!) kommit in i Skellefteå, så det blir inget Spiderspanande om dagarna :( Riktigt synd faktiskt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress