Spiderchick

Mysdag med Marie

Idag har vi spexat runt en sväng på stan.Fina Marie på Espresso House.Moi.Efter fikat gick vi till Akademibokhandeln och kollade böcker. Lilleman fick även testa deras lekhörna.Av alla lekhörnans leksaker fastande lillen för denna gröna bil i avtuggat, suspekt material. Ja, faktiskt gillade han bilen så till vida att jag var nära på att tvingas köpa loss den för att vi skulle kunna åka hem. Men i sista stund fick vi honom att släppa taget. Pjuh!

Nu sover lillen och vi tittar på någon gammal repris av TopModel.

CANDY A LA TRÄNINGSFREAK

Rika människa! vill också ha råd med espresso house!

Wysteriia

Mys med fika! :D

Lise

Haha. Lilla Spider bakom megakoppen.

carina

Hehe, ja det brukar väl vara de mest otippade leksakerna, om det ens är leksaker som är de mest populära hos barnen!

Diana

Espresso House har helt klart den godaste latten av de ställena jag testat! Blev så kär i deras kaffe att kaffemaskin inhandlades och böner (bönor, va fasen heter det) köptes från e-house. :) Så det blev en dyr latte, hahaha.

Sofie

Vad kul det var att ses, även om det bara blev ett snabbt hej. Skulle ju ha kommit på träffen i lördags också egentligen men jag var lite bakfull efter 20-årsfirande, haha. Känner mig asball nu när jag har träffat er irl :D

Erika

Så stor han börjar bli!:)

jessica

En sådan bil finns på liten karin på haga nygata :) Jag fastnade för den också!

Emma

Oh, espresso house, det har vi i lilla Ängelholm med minsann! Kan ju tipsa dig om deras hasselnötslatte, den är så himla god. Om du inte redan provat den förstås, för då var det ju inget nytt!

Hanna

Jag såg en spiderchick-lookalike idag i västerås, hann inte jaga ifatt henne och ta en bild! tyvärr men ska hålla ögonen öppna.

Mathilda

Vad söt du är!

Det är lite kul att barn alltid fastnar för de där sakerna man kanske inte alltid tror att de ska fastna för.

Ebba

Oj, vad fel det blev i mitt huvud. Jag var helt inställd på att lilleman gjorde något tokigt. Jag läste "Nu sover vi och lilleman tittar på gamla repriser av Top Model" istället för det motsatta. ;)

Susanna

Fattar inte hur du har råd att fika så ofta. :O

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress