Spiderchick

Årets sista lista

Efter tips från BK kopierade jag skamlöst den här årslista från Hanapee (hoppas ok). 

Har du gjort något i år som du aldrig gjort förut?
Massa saker! Jag har plockat upp människobajs från badrumsgolvet samt lett ett inbördeskrig/massutrotning mot en hel arme av pälsänger. För att nämna två saker.

Har du några nyårslöften?
Åka till New York!! Det bara MÅSTE MÅSTE MÅSTE bli av under nästa år. Hela min kropp skriker efter att få insupa The Big Apple.

Vilka länder besökte du?
Turkiet. Skåne.  

Vad var din största framgång 2010?
Jag flyttade till Skövde och bytte upp mig till en fett fin, pälsängerfri lägenhet. Jag började samarbeta med ett annonsföretag och tjänar nu en liten förskrämd summa pengar på bloggen. Jag blev nominerad i två kategorier i VR Blogawards (vann dock ingen) (och ja jag är fortfarande så in i helskottas lite bitter). Jag fick jobb som krönikör på en tidning. Jag blev en utvilad och mer harmonisk mamma.

Största misstaget? 
Gå på stan utan deodorant. Big misstake. Huge!


Den bästa nya personen du träffade?
Alla nya, goa vänner här i Skövde. Det har även varit väldigt roligt att träffa massa spännande bloggare - jag har ju fikat med BK, Egoina och Evelina för att nämna några.


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mycket gladare! Slutet på förra året var ganska så tungt med en spädisunge som bara skrek och skrek och aldrig sov. Nu har spädisungen blivit en glad och trygg liten pojke som sover om nätterna = happy mamma.

Vad önskar du att du gjort mer?
Inget faktiskt. Jag försöker alltid att umgås så mycket det bara går med vänner och familj samt resa en sväng, för jag vet att det är typiskt sådana saker man ångrar i efterhand att man inte gjort mer.

Vad spenderade du mest pengar på?
Ljuslyktor och blöjor (det senare ej för egenbruk, märk väl).

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Min son gör mig glad varenda dag! Bloggen gör mig också glad. I synnerhet när ni ger mig så här fin feedback. Era ord gör att jag vill fortsätta blogga for ever and ever *nynnar på I was booorn to make you haaappy* 

已知 Mohammed☆ Al-debis™

Jag önskar dig ett riktigt gott nytt år <3 2011 ^^

hanna

Måste säga att du inspirerat mig till att våga ta ett beslut som jag haft ångest över. Jag har bott i Stockholm i tre år, men är från början från den lilla staden Borlänge i Dalarna. Har trivts väldigt bra i Sthlm tidigare men har under senaste året börjat vantrivas och längta tillbaka till familjen (och humana bostadspriser) i Dalarna... Har funderat hit och dit och legat vaken om nätterna och haft ångest. På något sätt kändes det lite läskigt att flytta hem igen. Men efter att ha läst om hur bra det har gått för dig att göra "hemvändargrejen" så har det börjat kännas mindre läskigt, och jag och min pojkvän har börjat ställa in oss på en flytt till Dalarna under 2011. Tack för inspiration och push, Spider. Gott nytt år, hoppas ditt 2011 kicks ass!

S.

Gott nytt år tösabit!

michaela (gravid v39)

Gott nytt år önskar jag dig!

Marina - Mamma till 4

Gott Nytt År tjejen!!

Malin

Hoppas du får ett bra år 2011! :D

och jag har frågestund på boggen! :D Vill du slänga in en fråga ? Är tacksam för alla svar och frågor!

kram :)

Ylva

Min brors familj blev också pralyserade av pälsängrar och var tvungna att fly lägenheten för att sanera!Jag har gjort en längre version av den listan.

LOUISE NYBERG

Haha, Skåne som land? Ja, varför inte? :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress