Spiderchick

Inception

Jag fick Inception i julklapp av min bror.

Jag: Åh tack den har inte jag sett.
Min bror: Va? SKÄMTAR DU? Har du inte sett den??

Eh... näe?

Jag gillar att folk köper julklappar och så blir dom helt chockade när grejen faktiskt har ett nyhetsvärde för mottagaren ifråga.


Emma

Haha, ja det var lite lustigt att han reagerade så. Jag har sett den, vill inte förstöra nöjet för dig men den var väldigt knepig. Ett hett tips är att inte se den när du är trött, man måste ha stenkoll så handligen hela tiden om det inte ska kännas som att man befinner sig mitt i en opiumrökares hallucinationer :D

Louise

Inception är grymt bra! Satt precis här hemma och funderade på att klicka hem den faktiskt. Ska nog göra det.

LORISSA LOVEBOMB

Jag har hört att den ska vara jättebra :)

Annsoh

fin blogg :D

SessaMyys

Grymt bra film! Såg den häromdagen. :)

linnea

fin blogg! tänkte bara höra, gör du gratis designer/headers, om inte... vet du någon som gör? Tack så mycket, förlåt för såna här kommentarer. kram! :)

Stina-Lee

Bästa filmen på länge. Leo är king! Hoppas ni har haft en toppenmysig jul. Vi blev fast här nere i söder pga vädret så det blev till att sitta i soffan och tjura ett tag, haha. Men sedan tog jag minsann tag i mig själv och började göra julmat till hela familjen på 2½ pers, insåg dessvärre att vi inte hade någon dricka!! Sprang (i snöstorm) till ICA som var stängt! = Tjura i soffan lite till innan jag kom på den smarta lösningen.. ONLINEPIZZA! YES! Ett par pizzerior hade lyckligtvis öppet och kvällen var räddad.. En timma senare kom beställningen - Tre flaskor cola, de hade tyvärr ingen julmust :p Kram Stina

Lina -Zooda-

Jag har inte heller sett den och tydligen är jag jätte efter pga det?

eva, ju

Sjukt bra =)

alicia

har du sett den än då, vart den bra?:D

matilda

har du sett den än? :Dvad göru ?

Gaymasen

Haha. Gav han dig en julklapp i hopp om att du redan hade sett den? ;)God Jul i efterskott vackra du. Hoppas vinterkylan de senaste två veckorna inte gett dig kallbrand. ;) Sanden mellan tårna värmde gött. Höhö.

Diana

Har inte heller sett den men vill & ska! :P

sista skriet - second hand blogg

hahah :D

jag har faktiskt inte heller sett den..

isabella (mamma till Eira)

den är riktigt bra!

Tess

As bra!

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Haha där fick du mig att le!

Mia

Grym film! Dock väldigt invecklad och jag och min sambo är lite oense om slutet =)

En blogg utan namn

Som nån skrev... se den INTE när du är trött eller det finns risk att bli distraherad av annat! Jag o pojkvännen skulle se den, men efter en kvart gav vi upp, vi hade ingen aning om vad det handlade om. Kom på att det var 2 på natten. Så vi ska titta igen nån piggare dag :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress