Spiderchick

Julelådan

I veckan köpte jag hem en julelåda, alltså en trälåda som det står god jul på. Jag tycker att den andas liten-pitoresk-fransk-by och det är precis så jag vill att vårat hem ska vara! Det är den feelingen jag vill åt.

Allt i köket kretsar nu kring den franska julelådan. Häromdagen försökte min kille ställa frukosten på bordet vilket naturligtvis var ett big misstake. HUGE!

- Opp opp älskling, tjoade jag. Ingen frukost direkt på bordet, ställ maten iiiii julelådan.

Hallå liksom. Vad hände med feelingen?

Killar förstår sig inte på det här med andning och franska byar.


Sara

:) Så sött!

Jannika mamma till Jillian

Jag försöker ha ett 50-tals feeling i mitt kök, men tobias envisas med att ha det jävla diskstället framme. skitfult:P vi har ju faktist en diskmaskin.

Tanten

Ge honom lite glögg, så kommer feelingen ;)/Tanten

Tilda

Fin blogg

Tina

Om man är en läsare som vill sända dig en sak via post, har du en boxadress eller liknande man kan nå dig på då?Kram!

Emmas husbestyr

Oooo, vilken julstämning! Bra jobbat!Vet inte varför jag alltid tänker på dig när jag köper Marabou Polka, måhända att du jobbar undercover som polka-ambassadör? I vilket fall så har jag gjort supergott julgodis idag, med just Marabou polka. Tänkte bara tipsa om det! ;)http://emmashusbestyr.blogspot.com/2010/12/enkel-polkatryffel.htmlHa det toppen! /Emma

Jenny - tankar, foton & musik

åh vad fint :D julstämning!

Spiderchick

Tina: Haha :-) Hm... Jag är lite halvkinkig med att lämna ut min adress om jag ska vara helt ärlig.Lite nojigt av mig, jag vet.Vad ville du månne skicka då? :-)Kram

Spiderchick

eva, ju

vilken mysig! =)

Elin

typiskt killar förstår ju inte alltid det där med "julkänslan". typ när min sambo helt plötsligt tände de fina dyra ljusen jag köpt bara som dekoration, hur tänkte han då liksom hehe ;)

Libfina

Haha, du är skön. Men jag håller me, ska det va så ska man gå in för´t till 100% annars blir det bara B;)

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

så extra juligt att yoggin dessutom hade julaftons datum på sig =)

Pernilla

Lussekatter till frukost? Schysst!

Plupp

Jag säger då det, dessa karlar! Ska man behöva lära dom aaaaaallt man kan? Va va va???By the way, din blogg får mig glad ALLA dagar oavsett vilket jäkla skithumör/tillstånd jag befinner mig i. För två månader sedan lämnade min sambo och tillika fästmö mig efter ett nästan 5 år långt förhållande. Dagarna sen dess har ju inte känts helt lattjo va, men när jag trillar in på din blogg kan jag fasen inte låt bli att bli lite glad mitt i all misär. Lovely!! All kärlek åt dig.

Tina

Det ska du vara, det är bra att du värnar om ditt privatliv. Det jag ville skicka är ett brev som jag fick av en tjej på högskolan här i Skövde, som det står en massa gulliga saker i. Är en form av kedjebrev, fast det finaste jag någonsin fått och jag tänkte att jag vill ge det vidare till dig, du gör så mycket för oss läsare genom att dagligen hålla igång denna blogg :)Jag mailar dig en kopia av det till dig istället!Kram

Tina

Jag skickade det per e-mail istället :D

Kraaam!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress