Spiderchick

Ett jävigt men än dock genuint julklappstips

Jag har alltid lite ångest innan jul för jag är så kass på att köpa julklappar. Mina bröder är världsbäst på att komma på fyndiga, passande och roliga presenter. Till exempel förra året, då ramade dom in en parkeringsbot och gav till min kille i julklapp (som ett minne över alla trevliga böter han ådrog sig i Göteborg). Superpassande!

Well... För ett tag sedan hörde Slimcase.se av sig till mig och frågade om jag ville testa att beställa hem några produkter från dom. Gärna sa jag!

Slimcase säljer smycken, glas, pluntor, korthållare och andra presentartiklar med en personlig gravyr, ja man får bestämma gravyr själv alltså. Så nu har jag klickat hem tre stycken personliga klappar till valda karlar i min familj (bland annat den här).Så här ser askarna ut (vill ju inte visa innehållet ännu).

Slimcase har 1-2 dagars leveranstid och alltid fri frakt.

I am well happy.

Nathalie @ Bloody Disgusting

Hur gammal var du då du fick se en skräckfilm för första gången? Vilken film var det?

E M E L I E R E S E R ! ! !

perfekt ju! tck för tipset :D

Gaymasen

Hahaha! P-bot?! Åhhh, varför är aldrig jag så fyndig för. Måste ta efter någon. Behöver en julklapps-tips-master. Har sämst presentfantasi. Bör börja leta julklappar... snarast!

Tina

Det låter ju super =) Kramar

Nina

Ibland kan man få vara jävig tycker jag. Om det är för något man själv gillar

Emma says style, love & rock and roll.

haha pbotspresenten var ju underbar!

Lise

coolstuff.se har många roliga grejer som passar perfekt till julklappar. Sedan är det bra att lyssna och vara uppmärksam, folk säger ofta vad de önskar sig. :)Tack för din roliga lista förresten, nu har jag skrivit om mina föräldrar. :)

Catrin

Hej Spider! Jag tänkte tipsa om en hisnande kul julkalender :) www.oioioi.se, om du inte har stött på den förut. Jag har öppnar luckor för tredje året nu och tänkte att du kanske skulle gilla den :) Kram Catrin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress