Spiderchick

Körv
Kôrv sa´ha färg annars kan dä kvetta! är vad jag tänker säga till min kille när han (garanterat) kommer att klaga på hur jag tilllagat kvällens middag.

Linn

Äsch, alla vet ju att det är godast om falukorven är lite bränd. Blir liksom väldigt salt och gött då! Det är iallafall inte lika gott om man gör det på något som helst annat sätt.

jessica

åh gud vad gott! Det är bara jag i min familj som gillar falukorv, inte ens min 4åring gillar det.... falukorv med stuvade makaroner.... känns nästan som om jag måste ha det snart......gööttAnna

Ohhhh my..skulle nästan kunna döda för falukorv just nu... Ibland är Sverige bara sååååååå långt bort.

stella

är det bara jag som tänker på pacman när jag ser dom där korvskivorna?

Mad

Pacman falu! =)

Myaraq

Vafanken, de SKA ju se ut sådär.

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Åhh du har gjort pacman formade falukörv ju!

R A M A K . B L O G G . S E

HEJ spiderchick!VAR MED OCH TÄVLA OM EN VALFRI KLÄNNING/KJOL PÅ MIN BLOGG!MOTIVERA VARFÖR JUST DU SKA FÅ VINNA!HÄLSNINGARWWW.RAMAK.BLOGG.SE

WWW.RAMAK.BLOGG.SE

anna!

åh yummi! du vet hur man tillagar falukorv på det RÄTTA sättet! och helst stekta i smör eller margarin.. min kille envisas med olja.. = inte lika gott.

Ellie

Usch korv är äckligt :P

Sofie

Precis, nästan svart ska den vara

Cecilia

Åh, vilken underbar blogg! Eller underbar bloggerska kanske man ska skriva.. Hittade hit idag och har ägnat kvällen åt att läsa massa inlägg emellan amningar, blöjbyten, lek, bad osv. Har bara kommit till mitten av december så jag har ju massor kvar att läsa. Du är ju hur rolig som helst. Skrattar högt åt dina härliga inlägg! Extra roligt är ju att du också bor i Göteborg och att din son är en månad äldre än min. Kram på dig!

Marie-Louise

Nämen dom ska ju vara så där. Lite hårt stekta. Jag brukar få lite skäll tvärtom, då tycker familjen att jag har stekt dom för lite. Men herre gud ska man steka korv till 5 personer så ska det gå fort tycker jag, då kanske inte alla blir lika mycket stekta ;) Men klart dom ska ha färg.

Camilla

Vilket sammanträffande, även vi har ätit pasta i kväll men inte med körv utan med köttbullar.

Elena

Falukorv ska vara lite bränd! (:

unique

Den SKA ju vara så

vanja

pacman ! :D

Julia

Klart att den ska vara välstekt, ingen som vill ha rå korv inte (om inte möjligtvis lilleman)

emelie

alltså, vil du veta någt ofatbart?ja tror din blogg har nå löve thing i sig. för varje gång jag går in på din blogg så hör alltid killen jag gillar av sig...crazy...här sitter man hela dan och väntar på att telefonen ska ringa eller vibrera eller att han ska skriva på msn, och alltd så fort ja klickar in mig på din sida så hör han av sig...det är fan love thing hoss dig..ja ville bara meddela de..hoppas du fatta..ja tror du är kärleksguden...

Ketchupmamman

Kan man få receptet?

Karin - AlicesMamma

Mäh! Det är ju så där korv SKA se ut när man stekt den ju. Vet han inte det gubbe din? Då är det på ti´n att han lär sig. Hade jag bott lite närmre än dryga 60 mil så hade jag kommit hem till dig på korvmiddag på direkten. Lätt!

Cornelia

DET DÄR ÄREN GOOASTE MATEN SOM FINNS!!! :D

Therése

NEEEJ!

Bloggen tog slut!

Jag har suttit i 2 dagar och sträckläst din blogg efter att ha fått i uppdrag att snoka upp vad din son heter i mama-tidningen. (ja, jag känner mig lite smutsig nu men jag ville bara vara snäll mot tjejen som frågade. F'låt, ok?)

Min sambo bad mig lugnt och sansat häromkvällen medan jag läste att inte skratta så högt för "du väcker barnet". Vårt lilla barn är ynka 19 dagar yngre än ditt. Jag visste ju såklart att du hade varit gravid eftersom jag snokade upp namnet, remember så jag satt med spänning och väntade på att du skulle outa det på bloggen för herregud, vi var ju gravida samtidigt. Kudos till dig att du lyckades hålla det hemligt så länge. Kisset hann inte torka på min sticka innan jag ringde min syrra.

Så.. kan du blogga några hundra inlägg inatt, du ska väl ändå upp och amma? Så har jag något att göra imorgon igen. Ok? kram!

Jossan

Det är alltid ungar som kläcker de mest galna kommentarerna. Även om mina egna är en klass för sig. Nu släpper jag lös just deras deras kraftiga mundiarré i en blogg endast för detta ändamål, med planen att endera dagen göra en bok över alla inlägg och använda till alla möjliga elakheter när de blir gamla(!).Ta en kik för fan. Det är du värd.

http://ungarsomsnackar.blogg.se

Only Me

Som veg sen tusen år tillbaka undrar jag varför folk gör alltid "det där skära-i.kanten" som gör att korvbitarna ser ut som en pac man.

Give it to me.

amanda

vad är grejen med att det saknas "triangelbitar" på korven?

Madeleine

Det där ser så sjukt gott ut just nu!

Längtar enormt efter svensk mat, så grymt trött på amerikansk mat...

Lizze

Själv tyckte jag att det såg oerhört gott ut! :)läs min blogg, och ge mig gärna tips på hur jag ska bli lite piggare, och sluta stressa :)

Jävla Jenny

Mmm, körv, höhö...

Som vego har vi gjort en distinktion mellan korv och körv, där korv är sojakorv och körv är karlkorv, om man säger så.Det här ÄR väl en barnförbjuden blogg?(Och jag vet att spidermama är en fena i köket som vet att snitta korvarna så de inte krullar ihop sig och bara steks på mitten...)

Daniel

STOR och TJOCK körv ska de va!Testa finsk LENKKIMAKKARA... gött och saftigt!!!

Ekfan

Men hellooo, det blir ju "utskurna trekanter" och "Pacman-gubbar" i korven när man gör ett snitt i skinnet för att dra av det :) Jag tror dessutom korven "kupar sig" och inte blir stekt på hela ytan om man inte skär i dem sådär?! Korvexpert som man är.. Haha ;)Spider, jag (o säkert massa fler) väntar spänt på en update nu! På tok för länge sen du skrev. Vill se lite knubbiga, gulliga Michelin-ben eller nåt gott du äter... Och ett leende on my lips som förgyller dagen ytterligare! TACK för din blogg!! Love it!

KörvaGubben

Körv är inte fel men var är ketshupen?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress