Spiderchick

Neeej!
Neeeeej!

En kär vän ska flytta från stan och nu ligger hennes lägenhet ute till försäljning på Hemnet.

Jag är inte road.

Planerar att gå på samtliga visningar och utropa saker som GUUUUD VILKEN HEMSK LÄGENHET! VEM SKULLE VILJA BO HÄR??? OCH TITTA VAD SLARVIGT STAMBYTT HÄR ÄR!

Förhoppningsvis leder det till att alla spekulanter skräms bort, lägenheten blir aldrig såld och min vän stannar kvar i stan där hon hör hemma.BRUNETTBLOGGEN

så en riktigt vän gör! ;D

Viola

Jag har en idé.

Jag och min kille letar lägenhet. I Gbg. Och det är ju väldigt tröttsamt och besvärligt på alla sätt. Mycket budgivningar och skit.Skulle vi inte på nåt sätt kunna lösa detta så att vi får lägenheten och så kan vi behålla din kompis där.

Vi kan typ kidnappa henne vid tillträdet. Det finurliga är ju att hon då kommer att vara alldeles ovetande om att hon inte kommer att lämna stan.

Om hon envisas med att flytta kan jag tänka mig att binda fast henne lite, eller helt enkelt låsa in henne i förrådet. Så kan du ta fram henne när du vill ha hennes sällskap.Men allvarlig - är det bara i min hjärna som det där lät helt SJUKT. Liksom porrigt... Eller.?

Det lät som en bra idé ända tills den fastnade här.

Sorry.

Pia

Ja, vad gör man inte för sin vän?! Du kan ju sniffa lite och muttra om mögellukt oxå!! ;o)

Seriöst nu.. så tråkigt att din vän ska flytta! :o(

Louise

Annars kan du be din kille att klä ut sig till fyllo ställa sig och skräna/kissa/tigga utanför porten när det är visning. Det brukar funka :-)

absolutjohan

En riktigt briljant idé Spider.

Malin

Var tvungen att citera dig pa twitter (www.twitter.com/galaxydazzle) - sa mycket skrattade jag. Oj oj vad mycket battre du gjorde min dag nu. Dock ar det ju trist att fin van ska flytta. :( :( Kanske gor en mysig horna hemma hos dig dar hon helt enkelt far finna sig i att flytta in?

Johanna - mamma till Leia

haha låter som en bra idé!

j

bästa taktiken:D

Förstöraren

(vad kostar den?)

Hanna

Kanske lite personligt att fråga, men jag är så nyfiken på hur din pojkvän reagerade när du berättade att du var gravid.

Hanna

Det var meningen att det skulle hamna i det inlägget om när du var gravid!

Ellie

Haha jo gör du så ;)Tråkigt att din vän ska flytta!

Amanda

Ta med pruttspray och nämn något att det absolut inte går att ta bort. Måla lite blod på väggar och sånt där. Lycka till :P

Johanna

Haha ja det tycker ja du ska göra ;)

Ida S

Spontant är det en mycket, fantalusiskt idé! Mina kusiners föräldrar ska flytta från Stockholm (där deras vuxna barn bor) till Småland. jag tipsade kusinerna att lämna ett anonymt tips om att det är radom i huset samt mögel i källaren. Kan gå. /Ida

[FOTOBLOGG] Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

SKITBRA!!Kan jag hyra dig? Kan du komma hit imorgon när jag och kärleken ska på visning och utropa såna saker högt så att ingen annan än VI vill köpa den? För då kanske vi får den billigare också?!SKITBRA JU!!Vad tar du i timmen?! ;)

Therese

"Slarvigt stambytt"? Du hade kanske kunnat skrämma bort mig för ett par månader sedan med den repliken men då vårt hus ska göra samma sak nu så vet jag att det inte syns om det är stambytt :-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress