Spiderchick

Middag
Idag fyller min kära vän Elin år. Tjoho!

Så nu ska vi ut några tjejer och käka middag till hennes ära.

Blir najs.

Vill förresten passa på att tacka för alla underbart snälla och vänliga kommentarer ni postar till mig! De fina ordern värmer massa massa!

Kram ♥
dragi

Hello Miss Spider,this is Tyra Banks calling... okej nej d e inte Tyra =P Det är Dragi himself...funderar på att ta en runda förbi gbg över dagen nån dag nästa vecka. Har du nåt tips på nåt speciellt ställe jag borde äta,shoppa whatever. Nåt jag borde kolla in lixom. Tänk budget haha...SJ kostar mycket haha. Vill du hänga med mig kanske? =)

amanda

cool blogg!

CANDY A LA TRÄNINGSFREAK

Ät lite gott för mig också!

Anonym

brunalocken.blogg.se är min udda blogg, besök den och beundras av tankarna och budskapet.

Tove

Det här skrev jag innan jag läste inlägget: http://snovas.blogspot.com/2010/07/vilka-kandisbloggar-laser-du.htmlDet du!

Anonym

Vad fyndigt att ha namnsdag och födelsedag samma dag=)

carina

Låter roligt! Ha en trevlig kväll!

peone

grattis till henne ;) ät mycket god mat nu!

Elin

Ofta hon fyller år på sin namnsdag! Sjukt kluriga föräldrar det där! Hälsa grattis x2!// En-annan-Elin-med-namnsdag-men-utan-födelsedag

sofi

nice blogg här...like it

Elin

Då får du passa på att hälsa henne grattis på namnsdagen också! Kul att fylla år på sin namnsdag! Fast jag är glad att jag inte gör det, då skulle jag hetat Berta... Din blogg är jätterolig att läsa! Jag har aldrig fastnat vid en blogg förut men härär jag fast... läser nog nästan varje dag.

Jag blir så inspirerad att jag funderar på att blogga själv, problemet är att jag inte vill att någon jag känner ska läsa vad jag skriver...

aja JÄTTEKUL ATT LÄSA! fortsätt som du gör! Kram

Patrik

vad åt ni för gött? :D

Charlie Bernadotte

jag har funderat.. var fan är alla spindlar i blogg layouten.. SPIDERCHICK heter du juh!!!

Frida

Jag skrev ett uppmärksammat inlägg om kärlek på min blogg för inte så länge sedan. Det var ärligt och intensivt, utelämnade inga smutsiga detaljer och jag gav allt jag hade att ge. Men framförallt kändes det viktigt. Det var från början ett önskemål av mina läsare och jag valde att ta till mig det önskemålet berätta om hur det är att försöka hitta glöden igen efter man blivit dumpad. Glöden i en annars så destruktiv vardag där man vinglar på kanten av en avgrund. Jag tror att det här är otroligt viktigt att få ut, för någonstans finns det hopp. Det finns liv och det finns hopp och jag tycker att det är fruktansvärt viktigt att dela med sig utav det. Jag tror du skulle tycka lika. Det spelar liksom ingen roll om man är tjugofem, arton, trettiotre, femtio eller fyrtiofyra. Det är fortfarande viktigt. Läs det gärna. :) Jag lovar dig att det är bra.Direktlänk till inlägget kommer här: http://thefworld.blogg.se/2010/july/ur-ett-brustet-perspektiv.htmlKram!

sammy

hoppas ni hade en bra kväll! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress