Spiderchick

Andas högt

Jag kan somna till tv-apparater som surrar, grannen som har fest och trafiken utanför fönstret. Jag kan med andra ord somna till en del - men! Jag kan inte somna till ljudet av Tunga Andetag från Vuxen Människa.

Vet inte varför, men personer som låter som ångvält genom näsan innan de ens har hunnit falla i djupsömn stör mig. Jag hakar upp mig totalt och bara ligger och lyssnar efter nästa halvsnarkning och nästa och nästa... Människor som andas slutar ju liksom aldrig. De bara fortsätter och fortsätter.

Om jag blev statsminister skulle jag se till att alla fick gå en kurs i Hur Att Hantera Sin Andning. Tyst och ljudlöst ska det vara.

Mvh signaturen: Näeeeeeee vaddå jag som har problem?

Sanna

Du och Kristin (kristinljungberg.blogg.se) borde starta klubb. Hon tål heller inte att folk andas högt i hennes närhet när hon sover. Jag vet för jag har fått skäll för att jag andades för högt.

Nina

Ha, ha! Jag är LIKADAN! Jag blir IRRITERAD som den av dessa andetag! JAG ANDAS JU TYST! Hur svårt kan de va??

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Sånt är jobbigt.Så länge det inte är en själv;D

Anonym

Jag förstår precis vad du menar. Andras andning har alltid varit ett stort problem, vill minnas att jag till och med bett personer att sluta andas. Det har slutligen blivit så för min del att jag sover med öronproppar varje natt annars skulle jag inte kunna sova ihop med min sambo. Vissa kanske tycker det är extremt, men efter att jag flertalet gånger funderat på att kväva honom med kudden kände jag att det kanske var ett smart drag, är inte jättesugen på att sova i fängelse, där andas de säkert ännu högre.

Erika

Jag håller med, andning är det mest irriterande som finns. Helst börjar killen att snarka exakt då man själv äntligen håller på att somna. Jag blir så arg till slut att jag knuffar till honom hårt. Då vaknar och ser FÖRVÅNAD ut. "Vadå snarkar jag?" Nej då, du e helt ljudlös liksom.

Evelina

Haha gud vad kul! Jag är exakt likadan och känner mig som världens mupp som kan klaga på att Fredrik ANDAS för högt. Han får ju liksom andas som han vill! Egentligen ;-)

Monica nybliven fru till Jonas!

neeeeej jag har samma problem!!! Min man har sagt till mig att JAG måste uppsöka en läkare för jag har för bra hörsel.... HAHA

Sara

Jag håller med! Jag är elak och petar på min sambo tills han håller tyst... Och lägger han sig på rygg så säger jag till honom att vända sig direkt, för till slut så kommer han att börja snarka lite och jag orkar inte vänta ut det. ;-)

Fia

Själv blir jag smått illamående och kallsvettas av folk som andas tungt genom näsan när de koncentrerar sig!

Kakan

men äntligen nån som känner likadant!! så där gör jag med me karln. jag vet exakt hur han ska ligga för att börja och sitter bara och väntar ut det..jag försöker alltid vara den som somnar först men det brukar inte funka... what to doooo!? :)

Roos

ÅÅÅH jag är inte ensam, jippi!!! Usch jag hatar att vänta och vänta på nästa andetag... man ligger och spänner sig och som du sa, det slutar ju ALDRIG.

Frida

Jag håller med fullständigt! Min kille andas så där jobbigt och ljudligt och jag blir VANSINNIG! Ibland funderar jag seriöst att kväva honom med kudden... :S

Charlotta

guud! jag förstår vad du menar. men mitt problem är mest att jag är orolig för att personen ska sluta andas. man vet ju aldrig.

cecilia

åååå det bästa som finns är ju att ligga och lyssna på någon annans snarkningar! finns inget mer sövande och rogivande. och nej jag driver inte med dig!

besynnerligt

Samma lika. Min stackars, stackars sambo har fått utstå en och annan spark och kanske eventuellt någon liten petning här och där. Jag brukar också försöka göra det i förebyggande syfte: "Du snarkar!" säger jag. "Men jag sover ju inte ens?" säger sambo.Jätteknepigt.

Natosh

En av anledningen till att jag valde min sambo var att han är TYST när han sover

Marielle

Jag älskar att ligga pch lyssna på hur folk andas :D Rogivande och tryggt är det:D

saandis

haha jag är precis på samma sätt :D en rockkonsert - inga problem...det där sovsnusandet - ett rent helvete!!

Ida

Min pojkvän var tyst när han sov de första 7 månaderna, jag var happyhappygirl! Antligen en kille som håller käft när han sover. Tyvärr både andas, snarkar och pratar han i sömnen nu:(Brukar ligga och vrida och vända på mig som sjutton när han låter för mycket också blir jag irriterad som ett bi, då får han skuldkänslor. Dessutom lyckats övertala honom om att jag tkr bättre om när han sover på mage så jag kan gosa på honom och han svara "aww du är så söt älskling du vet hur mycket jag tycker om det"... HAHA, det e ju bara för att han inte ska snarka så förbannat.

Sara, mamma till pseudotvillingar

Haha jag är likadan blir helt tokig om sambon andas för högt haha

Heléne

Ja, här har du en till! Jag sov gott när dom bilade loss betong i badrummet, en miljon måsar som skriker i kör - inga problem. MEN! Jag blir knäpp (och våldsam...) av andetag/snarkningar. :)

Malin

ja ojdå vad man känner igen sig! det jobbigaste är verkligen att vänta ut den tunga andningen tills han börjar snarka på riktigt så att man faktiskt har en anledning att putta till honom. Skulel jag putta honom med anledningen "du andas!" skulle han nog putta tillbaka =)

Emelie

Har samma problem! Måste somna innan min sambo annars går det inte!

Malin

HAHAHA vilka knäppa problem man har! Jag sover med proppar i öronen varje natt. Går ju inte att sova med en snarkare bredvid sej. Men min sambo spelade in mina ljud en natt... Say no more...

Ida

Men eller hur! Jag kan ju inte ens somna om jag själv andas högt, det är ju skitirriterande!

J O A N N A

Haha, jag är precis likadan! Hatar när folk inte kan andas "ljuslöst" :P

lo

åå så störigt! fast min värsta är när den man sover med somnar först och man själv inte kan sova. jag blir så avundsjuk på sömnen då! blir aggressiv och vill väcka för att jävlas

Helena m. 4

Ha ha ha, jag låg vaken häromatten och funderade på exakt samma sak när min man utövade "kinesisk vattentortyr" / "svensk snarktortyr" med karftig oregelbundenhet... Grymt jobbigt !

misse

Vad skönt att jag inte är ensam! Jag är precis som du, kan somna till nästan allt men inte folk som andas högt. I julas hade grannarna under världens brakfest och dom sjöng kareoke och grejer, hördes upp till mig ändå jag sov som en stock hela natten. Men så fort jag sover över hos min bästa kompis som andas så högt så att det säkert hörs till Kina så kan jag inte sova på hela natten. Skumt...

Kim - 17år och gravid

Håller med fullständigt! Kan absolut inte somna bredvid pojkvännen när han fallit i djupsömn. Vilket han gör snabbt!

Lisa

Det värsta är att sova med ngn som snarkar. Till och med om den INTE snarkar blir man galen för man ligger ju bara och tänker "ja men NU kommer snarket, vänta bara, nästa andning kommer bli en snarkning, nähä, men nästa!" osv osv.

milla

Tack för det här inlägget! Jag har länge försökt förklara för min sambo varför jag inte kan somna när han sover. Läste precis ditt inlägg högt och det verkade som om poletten trillade ner. Eller en bit iaf.Tack för en underbart rolig blogg!

Kristin

TACK! Äntligen nån som förstår! Jag brukar be min kille att sluta andas när han sover... Inte den bästa idén kanske men vad gör man liksom!? :P

Kristin

Haha, jag såg nu att Sanna skrivit att vi borde bilda klubb ;) Det verkar ju som att det skulle gå att få ihop några anhängare. Vad sägs? ;)

Anna

Skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Det blir så tyst och skönt när man har pluggat in propparna riktigt djupt i öronen. Så skönt att slippa alla störande ljud när man ska sova. Jag får dock lite ont av apotekets hudfärgade proppar. Har du något tips på sköna öronproppar att sova med?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress