Spiderchick

Gillar´t vs Gillar´t inte

Gillar´t

Victoria och Daniel
Dom är så fina tillsammans! Minns ni föresten hur mycket strunt tidningarna skrev om Daniel i början? Han var så simpel, kungen "tyckte inte om honom", han passade inte in osv. Men Jonas Bergström var minsann en drömprins, han var ju uppvuxen i de fiiiina kretsarna och vet hur man föööör sig. Ha!
Fina!


Robert
Varje gång vårat internet krånglar ringer vi vår datakunnige vän Robert och förväntar oss att han ska lösa problemet över telefon. Alternativt med tankekraft. Robert är vår IT-support i stormen. Vår hårddisk när allt annat hänger löst.

Ilska kommentarer
Jag är oerhört tacksam för kärleken som flödar i kommentarsfälten. Ni snålar verkligen inte med superlativen när ni kommenterar. Tack! Ibland trillar det dock in en eller annan ilsk rad och det är faktiskt ganska bra det med. Jag inser då att det inte bara är vänligt sinnade människor som läser och att jag där med ska vara lite försiktig med hur mycket jag viker ut mitt liv. Reality? Check! Liksom.


Gillar´t inte

Hur vi behandlar vår miljö

Vi bara tar och tar från vår lille jord men ger aldrig något tillbaka. Utsugare är vad vi är!Bildkälla.

Sara

Vet inte om jag tycker Victoria och Daniel är så himla vackra. Tycker mest Daniel ser ut som Robert i reklamen du vet. Den där animerade typen. Han (Daniel) ser så plastig ut i ansiktet tycker jag. Och Victoria ser så bucklig ut i ansiktet.... Skumt par tycker jag.Marie

Den som skrattar bäst skrattar sist! Victoria och Daniel är ju jättefina tilsammans! Miljön borde vi verkligen ta hand om, jag är som en lite miljöambassadör på mitt jobb, men det hjälper knappast när man har en chef som betalar extra för att få slänga kartongerna med resten av soporna! Riktigt illa, men sen är det ju inte han som kommer få uppleva konsekvenserna av det heller!

CANDY A LA TRÄNINGSFREAK

Jätte fint par, men föööör mycket mediatjat

sofie

bra med en egen data tekniker, själv har jag två, lillebror och storebror...

Myaraq

Tack Spider för att du tar upp miljön.Det betyder väldigt mycket för en stackars miljökämpe som jag.

Maddie

En egen datatekniker - vill ha!! Sen kan jag inte annat än hålla med dig angående hur vi behandlar vår miljö - vi människor är som gräshoppor som säkert om vi kunde skulle hoppa från planet till planet och suga ur alla resurser som finns.... Tur det finns några av oss som faktiskt tänker och gör något åt problemet, även om det går väääldigt långsamt att få folk att fatta!

Michan

Härlig lista, har också en egen datatekniker, underbart =)

Elin

Så fel dom hade, hänt extra o gänget !

Sofia

Så underbart att du alltid har fler saker på listan som du gillar än som du inte gillar :) Det är alltid typ 5 gillar't och 1 enda litet gillar't inte :D Så underbart med lite positiva saker.

Åsa

fin blogg du har! jag älskar daniel och jag tycker dom är ett jätte snygg par;)

Jenny

Absolut, Daniel och Victoria verkar jättekära. Fram för mer kärlek till folket! Och miljön ska vi självklart ta hand om :)

AnonymTOPPBLOGGARE FÖR MONDOBLOG!!

KOLLA MIN POLEDANCE VIDEO!! ;)http://mondoblog.se/veritas

http://mondoblog.se/veritasTOPPBLOGGARE FÖR MONDOBLOG!!

KOLLA MIN POLEDANCE VIDEO!! ;)http://mondoblog.se/veritas

http://mondoblog.se/veritasTOPPBLOGGARE FÖR MONDOBLOG!!

KOLLA MIN POLEDANCE VIDEO!! ;)http://mondoblog.se/veritas

http://mondoblog.se/veritasTOPPBLOGGARE FÖR MONDOBLOG!!

KOLLA MIN POLEDANCE VIDEO!! ;)http://mondoblog.se/veritas

http://mondoblog.se/veritasTOPPBLOGGARE FÖR MONDOBLOG!!

KOLLA MIN POLEDANCE VIDEO!! ;)http://mondoblog.se/veritas

http://mondoblog.se/veritasTOPPBLOGGARE FÖR MONDOBLOG!!

KOLLA MIN POLEDANCE VIDEO!! ;)http://mondoblog.se/veritas

http://mondoblog.se/veritas

Lenore

Som flera sagt innan, måste älska att du alltid har många fler gillar't än gillar't inte! :D Om du känner för att beställa en alldeles egen personlig kompis till lilleman så kan du gå in på min blogg: http://dinegenkompis.blogg.se

Ida

Håller innerligt med dig om naturen.. Så som vi i Sverige nyttjar naturen nu är det som att vi använder tillgångar från tre planeter inte en.. Rätt skrämmande och ändå blundar folk för problemet.

Felicia

Jag älskar att se bilder på Victoria och Daniel, just för att de ser så lyckliga och kära ut. Det får en att bli alldeles varm inombords :)Men sen kan jag inte låta blir att skratta eftersom de är så himla lika varandra

Julia

Gillar´t

Linn

Och jag som svor på att aldrig prata om bröllopet (är väldigt emot hela upphåsandet), men nu måste jag ju bara skriva:

-JÖSSES vilka stora hakor deras barn kommer få.

Syns på den bilden, höhö. (skadeglad för att jag som inte får ett miljonbröllop iallafall kommer få snygga kids ;-))

Sofia

Mycket bra skrivet och ett stort plus att du tar upp miljön =)

Miccy

Du vet ju hur Daniels glasögon ser ut då dkulle du se hans föräldrar. Alla tre har likadanna, helt sjukt

Ellinor

Daniel och Victoria verkar framförallt trivas så bra ihop och jag tror inte det blir några problem för Daniel att "uppföra" sig till skillnad från den "fine" Jonas... Madeleine får nog leta efter en "vanlig" kille hon också som kan uppföra sig och är snäll mot henne!

Annah

Tycker också dem är ett jätte fint par, dock tycker jag det är för mycket om dem på tv, i tidningar och allt just nu :)

kolla gärna min blogg

M O A

gillar att du har fler "gillar't" mer en "gillar't inte" känns mer positivt då!:D

sandra

Har nyss börjat läsa din blogg for real, och gillar't ; )

Tycker inte heller om hur vi behandlar vår miljö, tänk bara så mycket skräps som slängs i naturen!?

'iida

gillar't :)

Miss Muffin

Ja de där elakingarna. de dyker upp med jämna mellanrum. det konstiga med mina är att de kommer på de mest otippade inläggen. senast var det att jag var patetisk när jag skrev ett inlägg om hur vi blev behandlade på ett sunkigt pizzahak inne på liseberg. att jag tyckte att det var skit att den ansvarige på en nästan välte omkull min unge samt ljög om hur mycket vårt anrda barn ätit av buffén. orkar inte ens bry mig om det längre. bra med den där bebiströttheten. det bara liksom rinner av mig "äh jag är för trött orkar inte läsa färdigt idiotkommentar". Dessutom vill jag passa på att säga att jag tycker att det är skitfint hur du nån gång (minns inte när) den senaste tiden skrev om hur jobbig er spädbarnstid var.

Cassandra

jag gillar att du alltid (i alla fall vad jag har läst) har fler saker du gillar än vad du ogillar :D

l i s a e e v e l i n a

Jag gillar inte heller de dumma kommentarerna! Gött då att du har så mkt fina också :)

Therese

Åh stackars Robert... Det är fruktansvärt att försöka lösa dataproblem över telefon när människan i andra änden är tekniskt efterbliven.Och då pratar jag iofs inte om dig, utan jag tänker på när jag försöker hjälpa min mamma! ryser

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress