Spiderchick

Hatar högtider

Jag hatar högtider. Folk får helt plötsligt något annat att göra och min blogg lämnas åt sitt öde med en besöksstatistik lägre än Kissies moral.

Det är så sorgligt.

Bara något riktigt drastiskt, som ett plötsligt barnafödande eller en bröstförstoring, skulle kunna rädda upp siffrorna under en högtid.

Nåväl. Nu är det måndag och jag hoppas att bloggvärlden återställs till det normala igen.I hate the högtids, says Spiderchick.

Malin

Här har du en trogen bloggläsare. Trotsar högtider och allt... bara för att kika in här och få sig ett dagligt leende genom att läsa dina texter!

Sofies

lugn bara lugn, jag är tillbaka

Sara SB-Stylist

SKRIV TILL DEDE att han borde bli ihop med mig!!!! Så jag får han som pojkvän!!www.dedeprivat.blogg.seHan är den FINASDE killen i bloggvärlden!

(Han kan inte längre ha bilder på sig ens för att tjejer stalkar han till fotbollsmatcherna)Han är rapartist, revolutionär och gör helt OTROLIGA KÄRLEKSTEXTER! han är helt otrolig amazing! SÅÅÅ VACKERT!!Så snälla!!!!!! skriv att han kan träffa mig och bli hans Girlie!www.dedeprivat.blogg.se

spiderchick

Malin: Haha tack :)/Spider

Avenymamma

Feel the same!

mikebike

Ahh jag känner likadant. fan vad det ekar tomt. Det blir med ens tydligt hur oviktig man egentligen är. ;(

Cecilia

Haha ja men en bröstförstoring kan du väl slänga in? För våår skull? :)

BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Skrattar igenkännande :-D

Ebba

Mig har du också! Oavsett om det är högtid eller vardag. Jag får abstinensbesvär om jag inte har läst på ett tag. (Oj, vilka problem man kan få av 2000-talets trenden)

L I L I J A

Håller med! Fyyy, så dött det har varit! & fortfarande är!

manda

HAHAHAHHAHAHA, lägre än kissies moral, den va fan bra!!! :D :D :D o jag har vart in här hela helgen faktiskt, flera ggr om dagen, i have no life

Annikasan

Nu är jag tillbaka! :-)Nu måste jag stressa in på Lilja och Avenymamma och BeckaBitch också, så att deras besökskurva också ökar lite igen. Tuff dag.

Marie

Åh nej! En lagom daglig dos av Spiderchick måste man ju ha, annars går man ju helt bananas! ;-)

Jessie - syster/moster

Jag har oxå varit sjuuukt trogen de senaste dagarna. Loggar in på din sida ungefär 50 ggr om dagen för att se om du lagt upp lågot nytt! Går nämligen i "väntans tider" så att säga. Det ska pluppa ut en bebis vilken sekund som helst sägs det, så man vågar ju knappt lämna hemmet, eller ännu mindre åka ut på landet, till nå´n liten stuga omgiven av midsommarfyllehundar som inte hade fattat vad man hade menat om man skrikit "Vattnet går" (alla hade tittat ut över sjön). Och hade nå´n ändå fattat så hade ingen kunnat köra in mig till sjukhus ändå, och hade man ringt ambulans så hade vi inte kunnat förklara vägen ändå för stugan som valts ut för midsommar´n "har ingen adress", och ligger vid nå´n liten sjö som ingen minns namnet på just i stunden....Ja, du hör ju! Så jag har som sagt varit dig väldigt trogen just i högtidsdagarna! I brist på annat visserligen (;-)), men jag tycker du är fantastisk!Kram på dig!

Jessie

Haha....det var inte meningen att min rubrik skulle bli "syster/moster".... Det blir det automatiskt bara, eftersom jag ofta kommenterar ,min systers blogg....Jaja....jag kan va din extra syster/moster idag bara...;-)

Sanna

Hahaha lägre än Kissies moral. Tillåmed lägre än glocalnet då får man anta?

petra

Ehe, man känner verkligen att man har ett liv när man läser sånt och inte varit upptagen alls, utan läst på som vanligt. Hehe.

Hemmakatten

Hoppas att ordningen (besöksstatistiken) är återställd nu då! :)

Erica

Din blogg har blivit spärrad på mitt jobb!! Ett säkert tecken på din storhet och tristess för mig på jobbet.You rock!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress