Spiderchick

Hemma från tjejkväll

Då var vi hemma igen.

Det blev en kort, intensiv men ytterst trevlig tjejkväll.

En av er läsare bad om tips hur man bäst bringar med barn på bjudningar kvällstid? Well... mitt tips är att inte ha så höga ambitioner. Idag satt jag still hm... fem minuter kanske? Och då fick jag ändå hjälp med att springa efter vesselsnabb bebis.

Men jag hade jättetrevligt ändå. En får lära sig att vara social i farten. Så att säga.Lillen fick hoppa i sin pyjamas (som jag tar med till honom när vi är borta om kvällarna).

hanna

tjejkvällar e alltid roliga :)

livetpåranchen

Niklas har med Lasse på fotbollskväll nästa någon gång i veckan till kompisar som har stört-roliga lägenheter för en snorunge. Skorna står på skohyllan! Det ligger tidningar på soffbordet! Det kan till och med så DISK på bebisasvstånd med en himla tur (tycker Lasse)! Det ser alltså ut ungefär som det gjorde hemma hos oss innan Lasse blev en klättra-hänga-slita-dra-bebis snabbare än en jädra formul 1-bil! Ena sekunden kryper han planlöst omkring på golvet för att i nästa sekund tugga på en sko i hallen. Ingen vet hur det gick till.

desperatemoments

Haha, lockar ni honom med en visp? =)

Marielle

Verkar som om du hade en himla trevlig kväll!Min har bestått av cola light + godis från 4-gott, så inte en alltför illa kväll för mig heller :D

Geshiia - mamma till två pojkar

Kul med tjejkväll. :)

Sanna

pastasleven har länge varit en favoritleksak för liam med! haha!vi brukar också ta med pyjamas och välling, förhoppningsvis somnar han i bilresan/vagnen när vi ska hem då :) man får anpassa sig lit!

Eroooticaaa

hejhej:) kolla gärna in min sexblogg:) Den är i stort sätt helt ny så har inte skrivit jätte mycket men man ser i alla fall lite om vad den kommer att handla om:)Kommentera gärna vad du tycker, om den är bra eller dålig:) Finna även en kategori för killar så ska be mina killkompisar att skriva lite i min blogg, kan va kul att få nått färskt så småningom från en killes huvud:) Annars så kommer allt att finnas med:)

sara

gulligt :)

Sanna

Härligt att du kunde njuta trots att du inte satt still! Beundrar er mödrar att ni orkar..Nu har jag en fråga som inte har med inlägget alls att göra, men har du tips på billiga bröllopskläder? Jag ska inte gifta mig men min syster ska och det är inget fancy bröllop så jag skulle kunna komma i jeans om jag skulle vilja men det känns lite tråkigt. Har endast hittat en beige snygg kavaj som jag skulle vilja matcha ihop med något.

Smalin

Av verktygen att döma verkar det som att lilleman kommer bli kock!

cecilia

men naw vilken liten tuss :)

A

Huvudsaken är ju att din aura är där. ;)

Sabina

Men hallå, har jag missat att han kryper? grinar

Vanessa

Snuttefilt och pastaslev, vad mer behöver man? Och att vara social när man står och vaggar en vagn med hysterisk bebis eller har ögon i nacken är en mammasuperkraft, den får man på bb.

ingen är singel frivilligt

måndagsmys deluxe =)

CANDY A LA TRÄNINGSFREAK

Tjejkväll väntar för mig imorgon :)

Sara

Ja, det är ju så. Man får ju ta det för vad det blir och inte räkna med att sitta still och prata. Men det är ju ändå värt det att komma iväg, istället för att känna att man måste sitta hemma bara för att man har en bebis. :-)

josefinkan

Jag minns tillbaka på den tiden som lugn;) Vänta du bara till han springer, går och klättrar, röjer och blir alldeles för trött för att både vara social och för att somna. Då du är det andra bullar som gäller ;-)

Cecilia

Haha, känner verkligen igen mig! Nu har våran lille kille dessutom börjat klättra upp på saker (alltså upp i babysittern, upp på lådor etc) utan tanke på hur han ska ta sig därifrån.. Herregud!

Lise

Jag drömde att jag var med på er tjejkväll och att något helt otroligt roligt hände, som jag drömde att jag skrev ner så jag skulle komma ihåg det för att kunna kommentera det i din blogg.Tyvärr minns jag inte alls vad som var så himla roligt.

Helen

Jag tycker det är roligt att du börjar beskriva tllställningar som "ytterst trevliga," det gör Kissie hela tiden också! Har du tänkt på det? :)

åsa

Han är ju så söt den där lilleman :)

sanna

SPIDER! Min pojkvän och jag flyttar ihop om två veckor !!!! och vi är i desperat behov av ett soffbord. Det på bilden är EXAKT ett sånt vi vill ha! Varifrån är det? Hjälp en stackars ungmö i nöd.....pliiiis?

Saralito

Det verkar som att man får sänka sina umgängeskrav en hel del när man blir mamma, men det känns som att det utan tvekan är värt det. Själv blir jag mamma i december och jag längtar så jag håller på att bli knäpp.

Spiderchick

Sanna: Oj jag vet inte... skulle tippa på att det är från Ikea eller Bolagret.Saralito: Åh så roligt :) Grattis!Kram Spider

Hanna

Åh, Lillemans blöjrumpa är ju alldeles bedårande på denna bild! Jag kan riktigt se hur han vesselsnabbt susar iväg över golvet med blicken fäst på något vansinnigt spännande...jag tror jag läst detta inlägg sju gånger sen du skrev det och fnissar varje gång och smäller av av den bedårande lilla killen.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress