Spiderchick

Rambo

Såg Rambo på tv igår.

Jag har aldrig sett någon Rambofilm förut och herregud säger jag bara - det var nog det sämsta PIECE OF CRAP jag någonsin tvingat mig själv att genomlida.

Vapen, våld, blod, misshandel, krig, död och så lite mer blod. Vid ett tillfälle står Rambo med en kulspruta och avrättar precis allt som kommer i hans väg.

Efter en och en halv timmas splatter slutar filmen med Rambo ståendes på en landsväg vid sitt föräldrahem och oj vad han ser nöjd ut!

Nu mår
Rambo bra, nu är han hemma hos pappa igen!, vill nog regissören att man ska tänka. Titta så harmonisk han ser ut. Inte det minsta psykiskt störd har han blivit efter allt dödande, tvärt om verkar han vara oerhört lycklig och välbalanserad i sitt inre. Det var väl skönt!

???


Oj vad Rambo är hjältemodig med sin lille kulspruta.

Tess

You read my mind! Led igenom gårdagkvällen för maken prompt skulle kolla Rambo...

elin

jag tvingade på min kille hörlurar till tv:n så han kunde se rambo och jag kunde sitta bredvid och läsa en bok :)

Myaraq

Jag undvek Rambo just för att jag misstänkte vad du har noterat.

Tomas

Jag tror tjusningen blir lite större när man är ungefär 13 år och ansåg att Rambo inte bara hade ett strålande manus utan även grymma skådespelare!

H

Och satan vilken äcklig kropp, en sån där kämpe borde ju ha en såndär "bondekropp" massa muskler, lite små solbränd, hårig och med lite ärr. Inte som en jävla bodybuilder..

Sandra

Jag tyckte den var ganska ok, minus ungen som blev kastad i elden.

Blev mer förundrad över hur en gubbe på 60 bast kunde springa som han gjorde. Och ja slutet var knasigt, vem åkte han hem till? Föräldrarna borde gått bort sen länge, sina barn? Har rambo barn? Då lär det komma en Rambo Jr film eller liknande....

Jävla Jenny

Man blir förolämpad av de milt sagt mediokra skådespelarinsatserna, kulspruteregnet av klyschor och kassa animationer. Vilken bortkastad tid, bara för att jag i min ungdom tyckte att Rambo var lite frän i First Blood... (och var det inte Stallone som regisserade den här också?)

Lina -Zooda-

Har inte sett hela den filmen, men det jag har sett var ju gaaaaanska överdrivet. Helt IQ befriad film, allt man behöver förstå är att Rambo= hjälpe, Rambo= skjuter folk & the bad guys = dör.

two olsson sisters

Hahahaha, har du aldrig sett en rambo film?!!! Hur har du kunnat undvika det?:P Men den filmen du såg är väldigt blodig!:P//Emma.

Ellie

Hahaha :P Jag gillar inte heller rambo.

Elin

Hua, glad att jag undkom med förskräckelse ;) Läbbiga muskler! ser nästan ut som plast...

Vanessa

Kunde inte ens titta på den här, men jag tyckte riktigt mycket om de första filmerna, inte så mycket blod och splatter..

Sanna

Ha en bra dag :)

a.l.

gillade inte den senaste rambo filmen alls, kommer inte riktigt ihåg de före den....

Luucy

det var nära att jag också tvingades genomlida den filmen, men jag lyckades övertala min pojkvän att vi skulle se en komedi :D

Dina

Haha, men du har ju inte sett de första! Men ja,de är VÄLDIGT blodiga. Inte allas cup of tea;)

Diana

Jag såg Jaws III i helgen... det var också skit. Trodde det skulle vara läskigt men jag satt bara och asgarva för att det var så dåligt gjort.

F R I D A M . S E

Haha, min mamma ÄLSKAR Rambo! Men hon älskar alla Rocky-filmer också, tror hon har en crush på Sylvester Stallone men inte vill erkänna det ;)

Lina

Jag tycker synd om er som bara ser vapen och blod i Rambofilmerna. De innehåller massor ut av politiska budskap. Inte alla budskap är bra, och speciellt väl genom tänkta det håller jag med om. Men tänk er för innan ni yttrar er om saker ni inte förstår. Allmänutbilda er lite snälla!

alec

det är sylvester själv som regisserat filmen ;)

Emma / gillew

Oj oj oj det där ser ju ähm lite så där kosntigt ut. Och hans muskler ser ut att vara gjorda av plast :O

Linnea

haha, håller med om att filmen var riktigt dålig! Min pojkvän försökte tvinga mig att se den, men jag somnade istället.. ;)

my

Noo! klanka inte ner på älskade Rambo, ettan och tvåan är bäst :D

Madelene

Var det den senaste Rambo du såg? För den första är faktiskt jättebra! Inte en massa splatter i den :P

Sandra

Måste få ge svar till Lina. Man skall inte behöva utbilda sig om en film innan man ser den. Finns budskap i ALLA filmer, precis alla men man skall inte behöva sitta och leta efter det om man inte vill. Det jag ogillar i krigsfilmer är att man alltid försöker få USA att framstå som hjältar när dom inte alls varit det i krig.

Lina

Men lilla Sandra vet du inte vad allmänutbildning innebär? Du ska inte behöva utbilda dig för att kunna förstå filmerna. Rambofilmerna tar upp stora budskap i historian. Jag vet inte vad du gjorde i skolan, om du inte förstår det. Har du inte hört talas om Vietnamkriget, krigsveteraner, hur USA hjälpte rebellerna, eller inbördeskriget i Burma? Så att sitta och leta efter politiska budskap är inte nödvändigt, dessa framgår väldigt tydligt. Självklart är filmerna fyllda med propaganda, och det får man ha i åtanke om man är intresserad av att förstå sig på politiken.

Viks

Äntligen nån som håller med! Trodde jag var ensam om att hata Rambo. Enda sen jag var liten har kompisr och pojkvänner (framförallt kilar) tjatat om att de vill se rambo, att rambo är så bra, att Rambo är så rolig, att Rambo är så fantastisk och gapar åt mig som en fågelholk när jag inte håller med. Folk har i 25 år kallat mig konstig som inte gillar Rambo. tror inte ajg ska gå på den lögnen längre...Vanessa

Heter det allmänutbilda? Allmänbildning heter det väl?

Spiderchick

Lina: Ska jag inte få skriva om jag tycker en film är dålig eller bra för att det finns ett budskap?Vad torrt.Jag tycker Rambo är den sämsta filmen jag någonsin genomlidit ever. Verkligen. Skit. Dålig.Bästa filmen jag sett är Blood Dimond!! FYI.Vänligen

SpiderEve

Haha! Om du vill se mer av kass film kan jag rekomendera Water World med Kevin Costner! Jag har nog aldrig sett en sämre film! ;)

Julia

OJ vad han ser O-inoljad ut! Ironisk

pezze

satt oxå o tittade på halva den filmen.. har sett de tre rambo filmerna innan o dom e milda jämfört med detta 4.e filmen med såå mkt blod skvättande..

jösses..

det fick mig o rynka på näsan samtidigt som ögonbrynen åkte upp te hårfästen o tänkte..

jösses....det var lit eväl för mkt blod o överdrivet blodskvättande...

Lina

Spider: Självklart har du rätt att tycka att filmerna år dåliga, jag tycker heller inte alla är speciellt bra. Men att yttra sig om att filmerna bara handlar om blod och vapen är ett tydligt tecken på okunskap. Rambofilmerna gjordes inte bara för att imponera på ungdomarna, utan också för att ge som allmänutbildade människor en tankeställare - Att lära sig av historian. Så tänk dig för innan du yttrar dig om saker du inte förstår.

Tom

Haha! Kanske ska någon lära sig att det heter ALLMÄNBILDAD samt ALLMÄNBILDNING (synonymer: allsidiga kunskaper, belästhet) innan man hoppar upp på höga hästarna och insinuerar att alla andra är "korkade" som inte omedelbart sätter sig och begrundar samtliga budskap i alla filmer någonsin inspelade. Och då i synnerhet Rambo./Tom

Spiderchick

Oj då nu tycker jag att det urartar här. Det här är inget hatiskt ilskeforum där vi ska kasta skit på varandra.Nu säger jag bryt till vidare diksussion.Må väl

SpiderEllen - ellastankar.blogg.se

Aldrig sett och kommer aldrig se. Usch. Och kolla bara pa honom, vad äcklig han är!Rambo och James Bond = bläääk!

Ellinor

Jag såg också lite på filmen, motvilligt, då pojkvännen ville se.. Jag var redan innan starkt emot den här typen av film, och jag ändrade inte direkt åsikt efter de minuterna jag såg. Och som han ser ut sen, uscha!! Nää inget mer Rambo för min del..

M i c k a

Haha jag tror du måste se de tre tidigare för att fatta att han är typ psykisksjuk ;D så uppfattar jag honom iallafall.

Anonym

japp

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress