Spiderchick

Nej jag är inte gravidHahahahahahahahahahahahahahahaha osv osv.

Nej det är inga syskon på G.

Antar att det är bilden i det här inlägget som bidragit till undringen.

Funderade faktiskt först på (i samband med publiceringen av nämnda inlägg) att lägga till en bildtext av typen "jag vet, jag ser gravid ut" eller liknanden. Men sedan tänkte jag nej! Jag ämnar inte tramsa med olika ursäkter för mig själv eller hur min kropp ser ut.

Jag tänker aldrig retuschera mig själv, inta "kroppsförminskande poser" eller fota femhundra kort i olika vinklar för att få fram ett där jag ser "smal" ut. Ser jag "tjock" ut på något kort här i bloggen, ja då får det väl vara så. Då var det precis så jag såg ut i den sekunden.

What you see is what you get. Eller hur man brukar säga.

Alexandra

Helt rätt!

Man ska vara stolt och nöjd med hur man ser ut och kunna bjuda på sig själv! :) Du och din blogg är toppen!<3

Petra

Helt rätt av dig! Gillar dig just för att du bjuder så mycket på dig själv, oavsett om du är stylad eller efter en lång vaken natt!

gabriella

Måste hålla med föregående kommentar! Sjukt bra med en bloggare som inte bryr sig om vad andra tycker o bjuder på sig själv! Love it!

jessanTill och börja med ser du inte gravid ut, du ser ut som en ytterst ogravid tjej i stor tröjja!Men hursom, avundas din inställning, bilder är ständigt problem för mig!

Diana

Herregud, en bylsig tröja och man är gravid. Jobbigt... Speciellt med tanke på tunike-modet just nu.

Stina

Alltså, du har seriöst den överlägset BÄSTA bloggaren jag någonsin läst!! Så innibombens rolig!! Man mår så bra av att läsa den, jag älskar den, den gör mig så glad!! :D

/en annan småbarnsmamma

Stina igen

bloggen ska det ju stå såklart, inte bloggaren..

emilystrange

det är ju inte så att Du ser tjock ut, utan mer att tröjan är pösig. eller? så uppfattade jag det iaf.men som mia skäringer säger, utan ett andra barn är det ingen Riktig familj. och helst ska det inte gå mer än 2 år mellan barnen. haha!

Elin

Helt rätt!! :D

Lina

Älskar att se mammor som INTE suger in magen... Får man bäbis får man en degmage.. Finns få undantag. We dont like them... ;-)

JAG är inte ett sådant! Och 2 barn gör den bara degigare men fy vilken massa KÄRLEK!!!

BTW gillar din blogg!!

Em

Men vilken jävla dum kommentar! Inte fan säger man grattis till graviditeten bara för att nån råkar ha lössittande kläder en dag... Åh va trött jag blir. Din blogg är bäst Spiderchick, blir glad när jag tittar in här! (förutom när jag ser idiotiska kommentarer som ovan då..)

Lina -Zooda-

Det var nog bara den personen som hade huvudet uppe i det blå, för jag tänkte inte alls på att det såg ut som om du var gravid eller nått.

Carro - mamma till Noel

Haha.. folk tänker då på allt..

tycker du är skön som kan bjuda på dig själv oavsett skick.

therese

kika in på bloggen, kanon tävling! =D

Hanna

Jag tycker inte du ser det minsta gravid ut, däremot mycket stilig! Gillar din klädstil starkt!

robin hood.

Detta är ingen kritik eller så, men måste bara fråga, hur gammal är du? ( har antagligen missat det och det står säkert jätte synligt, jag är bara ivrig på att fråga! )

Du har ju barn och så, men innan jag såg det i din blogg så trodde jag att du var typ fjorton år, och det är absolut inge dåligt eller elakt menat, du ser bara otroligt ung ut!Ha det bra!

NELLY

Hehe kul att folk drar slutsatser innan de vet ^^

Mikaela

Gillar din härliga inställning till livet och saker som detta! Fram för fler sådana bloggar, tycker jag :) Tänk så mycket kul man missar om man bara fokuserar på hur man kommer se ut på kort...XD

Jullan

Åh typiskt en sån där missunnsam kommentar. Samma i stilen "Men guuud va stooooor din mage äääääär" när man ser helt normalgravidig ut.

evelina

Very Skäringer ;) Men man måste ju älska henne. Eller avguda snarare

sara - mamma till wilda

Äh, trams. Du ser ju inte gravid ut för fem öre!!!

evelyyyn_@hotmail.com

hahaha. Herrejesus. Du ser inte ut att vara gravid för 5 öre, du är däremot alltid så jäkla snögg! Ha en fin dag!

Nana

Du är väldigt snygg och ser inte det minsta gravid ut. Jag har alltid undrat hur det kommer sig att både du, Knivlisa och Egoina kan vara så sjuukt snygga. Sen har ni liksom självdistans ändå, och vågar publicera mindre vackra bilder även om ni alltid lyckas skina igenom med snygghet ändå. Du skrev förut att en valk på magen är perfekt att placera bebis på, och jag kunde inte hålla med mer.. hur skulle jag orka bära min lilla knubb på över 8 kilo utan en perfekt placerad valk mitt på magen? Nog för att jag tvivlar på att du har någon valk dock... kram

Spiderchick

Nana: Haha jo jag har en redig valk att placera bebis på, älskar´t! :)Kram till dig

Spider

Spiderchick

Evelina: Skäringer är bäst!/S

Maddie

Ja såna kommentarer är ju bara så dumma! Kan inte ens räkna antalet gånger folk har klappat mig på magen och frågat när den lill* ska komma...!! Jag brukar bara svara att "nej det finns ingen där inne mer än en massa deg eftersom jag fött tre barn, kom tillbaka när du gjort det så förstår du att en platt mage inte är så lätt att få igen", personen brukar inte säga så mycket efter ett sånt svar... Men det är inte kul att få höra gravidkommentarer bara för att man kanske har en tunika med skärning under bysten på sig eller en bylsig tröja. DU ser inte det minsta gravid ut, enbart toksnygg! Dessutom är det grymt respektlöst att yttra en sån kommentar utan att ta reda på fakta först!! Du har så rätt: what you see is what you get!

Totally

Hur som helst är du en riktig pudding :D

Jennie

Du ser inte ens tjock ut, man ser ju att det är tröjan? Jag kan inte förstå hur folk kan ha mage (haha) att fråga om folk är gravida? Det är ohövligt, för om någon är gravid så berättar de ju säkerligen det själva? alla kan ha svullna dagar liksom. Ingen borde redigera sina bilder, herregud, så hejja dig!

Ingrid

jag tycker du är superfin och söt liten mamma :) beundrar dej!!!

Julia

En liten rolig grej som jag tänkte när jag började läsa din underbara blogg: Jag trodde du var ca 16 - 23 år... JA DET ÄR SANT! Men när du började snacka om "Lilleman", ja DÅ fattade jag... Hehe

Ellie

Precis rätt! Underbar inställning! Du är en jättebra förebild för unga i min ålder (tonåren)! Skitbra fortsätt så! Din blogg är underbar! kram

JOhanna

hehe. älskar bloggvärlden!!! En liten simple kommentar och javisst blir det liv i rutan. Men visst är det skoj med alla komentarer? Och nej, jag tyckte inte att du såg gravid ut. faktiskt. Gillar din blogg btw!

Anonym

Johanna; "Simpel" kommentar?Du skriver "grattis" till mig som att det vore ett faktum att jag är med barn åtta månader efter min första förlossning? Det tycker jag är rent oförskämt.Man ska vara oerhört försiktig med vad man slänger ur sig.Om du "gillar" min blogg så tycker jag även att du ska behandla mig som en medmänniska och inte försöka "trycka" ner mig med omogna kommentarer.Jag säger inte att du är omogen men kommentaren var omogen.Även med ovan kommentar försöker du raljera och göra dig lustig över mig.Jag fattar ju att du aldrig kommer be om ursäkt eller förstå vad jag menar, så egentligen fattar jag inte varför jag ens slösar energi på det här.Vänligen

SpiderPs. Jag älskar också bloggvärlden. Förutom när det regnar in omogna comments. Då blir jag rätt trött på skiten.Johanna

Jo, jag förstår vad du menar. Och jag ber om ursäkt.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress