Spiderchick

Spider goes relationsexpertMed anledning av den här kommentaren plockar jag fram relationsexperten inom mig och langar fram fem o ombedda tips hur man får förhållandet att överleva bebistiden.

1) Om du har varit irriterad, tala om varför.
Berätta för din kille att du inte menade på riktigt att du ville vuxenadoptera bort honom till yttre Mongoliet. Nej klockan var 04.32 på morgonen och du var bara en smula HELT JÄVLA DÖDSTRÖTT!

2) Fem-pussar-om-dagen-regeln.
Sätt upp en regel att ni ska komma ihåg att pussa varandra minst fem gånger om dagen. Kanske låter töntigt, men det är försvinnande lätt att glömma av sin partners mjuka läppar när man plötsligt har en livs levande liten monchichi att slösa pussar på.

3) Ge varandra spejs hemma.
Ibland får jag vältra mig över bloggen helt avskärmad från bebis eller så får min kille spela xbox i en timma och jag och lilleman är bara i vägen lite grann. Man tappar ju inte sina störtviktiga intressen bara för att man får barn.

4) Talky time
Jag och min kille ser alltid till att vi får lite talky time innan läggdags. Vi snicksnackar om dagen, hur vi mår och om våra framtidsdrömmar. Min kille brukar prata om hus och jag yrar oftast någonting om spiderchick... tänk om... nobelpris...

5) Sexy time 
Se till att ha sex mins... EH HALLÅ MIN MAMMA LÄSER DET HÄR!!

Vad har ni för tips?

Sofie

Se till att få tid för varandra också och gör roliga saker ihop hela familjen. Och ibland själva bara ni två.. annars tycker jag spiderfamily hade mycket bra tips

Marielle

Om det hade funnits ett Nobelpris i humor skulle du fått det varje år <3 (Ja, jag är ett otroligt stort fan av dig)Du förresten, se till att gå på stan imorgon Spider för då kommer lilla jag till Gbg! Mitt tåg är på centralen 09.10 typ, möt mig gärna HAHAHA.

vanja

Haaha, jaaaaaaaaaaa hallå varför har du inte fått nobelpris ännu? :D

Puff

Vad hände med punkt fyra? :)

Tess

Spider, du är så vis! Kan inte göra annat än att hålla med. Och lägga till: man är inte en kass förälder om man lämnar bort barnet då och då! Det gör under med ett förhållande fyllt av blöjor och barnskrik att få bo en natt på hotell, käka på restaurang, gå på bio etc. Eller bara få sova utan barn hemma en natt. Vi försöker göra det med jämna mellanrum. Få vara bara vi liksom! Även om man bara pratar bebis under middagen... Eller inte pratar alls ;-)

Linis

Bra skrivet spider, men detta gäller ju även fastän man inte har skaffat kids. Man får inte glömma att vara uppmärksam överlag, och eftersom du bangade; man ska ha sex minst 3 ggr/vecka. Alla spänningar släpper...

linnea

Eftersom ni har en spiderbebis så hajjar nog spidermormor att sexytime inträffat minst en gång ;) men nä jag fattar att man inte vill att mammsen ska veta haha

Emma

Haha! Ja, man kanske inte är så jättetrevlig att ha att göra med mitt i natten. Jag sa till min kille att sluta andas en gång...han vände sig om...det var okej...fast ändå inte riktigt...

Michalw

Väldigt bra tips :)

CLIP

Du är sjukt vis du! :)

Jennifer B

Tack för tipsen :D OK, men då får d bli på Onsdag nästa vecka, lite långt dit tycker jag men ok ;) Kram kram

Alexandra

Titta på din karl/tös när han/hon leker/myser/busar med eran skatt..

Funkar för mig varenda gång, oavsett hur arg jag är. Blir nykär varenda gång jag ser dom tillsammans.

carolina

hahaha!!! ja, minst en gång...? om året? ;)

pubes

Spider, du har barn. Din mamma kan nog lista ut att du har haft oskyddat sex på ett eller annat sätt;)

Fia

Mitt tips är att räkna till fem varje gång jag blir irriterad. För dom där hormonerna gör en skitarg, oftast på ingenting jue!! Är jag fortfarande irriterad efter fem sekunder tar jag upp det. Annars var det bara, som oftast, en skitsak.

Anonym

Fem-pussar-om-dagen-regeln borde det vara lag på! Vem överlever utan?

Denise

bra tips! du borde fortsätta som relationsexpert ;)

Sofie

En viktig sak i mitt och min sambos förhållande har varit nu efter bebbe att...låt varandra fortsätta vara dom ni var innan, till en viss del. Som jag t ex som tränar och idrottar lika mycket som innan jag blev mamma, det gör att jag uppskattar det jag har och framförallt så får jag känna mig som MIG...och inte bara som mamma!

Jenny

Du borde få nobelpriset! Du fick mig att skratta här sent på kvällen, förkyld och jävlig! I LOVE YOU!

Förvirrade Morsan

mitt tips är att verkligen se till att inte glömma bort varandra eller ta varandra för givet. Egen tid är också viktigt, det funkar inte om bara den ena tar ansvar. Annars går det som det gått för mig, ett sprucket förhållande som inte går att lappa ihop hur mycket man än försöker.

david

Grym blogg du har ! ;D

Josefine - vardagen som 16 år och sjukskriven

Jag ska nästa vecka till det stora vackra götet och titta på salem al fakir. Dock kommer jag ha en "hel dag" att lägga min tid på åt denna vkra stad...vad bör jag "upptäcka"? Bra fik, shopping osv?:) Förstår självklart om du inte svarar men det skulle också vara jättekul att få veta "vad" man ska göra!Kramar

Sanna

fråga;

hur gör ni med tv-tittande med en bebbe hemma? blir väldigt nyfiken på hur andra mammor gör (rekommendationerna är ju starkt emot verkar det som)

jag har nämligen ett förhållande med min tv och har lite svårt att smälta detta ;)

Zandra

Vilka bra tips. Vi får se hur vi löser våra små dilemman till hösten.Kanske tar hjälp av din blogg ;)

JOHANNA

HAHA du är tamejtusan en av de grymmaste bloggerskorna jag känner till. Fortsätt såhär så är Novellpriset snart ditt ;-)

Anna

Kanonbra tips enligt mig spider! Jag tycker det är superviktigt att prata. Prata, prata, prata. (Jag har inte barn själv, men i alla förhållanden). Man måste säga varför man är arg sur osv, den andra är inte tankeläsare, och den där fem-pussar-om-dagen-reglen tycker jag var en utmärkt idé! Kan tänka mig att det är lätt att "glömma bort" det, och det är nog inte nyttigt för förhållandet.

Linda

Haha! Du skriver SÅ underbart! Efter denna spiderdos är jag redo att ta tag i dagen!

p

hahaoch där slog du hål på myten att man itne kan ha sex förens det gått 6 månader:P Glad att ni ser så sunt på det hela, jättebra tips

Emma

Hallå.. vad hände med Joel Kinnaman.. Har du sagt A får du att säga B också:)

mormodern

Ha,ha. Jag kommer ihåg när du var en 6-7 år och frågade mig hur bebisar kom in i magen: Jag försökte förklara så "pedagoiskt" som möjligt. Du lyssnade och begrundade, sen sa du - Då har Ingela och Kjell (goda vänner till oss) inte gjort det, för de har ju inga barn!! Så om du fortfarande lever i den tron, förstår jag att ni bara gjort det en gång. Om ni inte har tänkt på ett syskon till lilleman nu på direkten, dröjer det väl till gång nummer två. Men den som väntar på nåt gott.... kram

Johanna

HAHAHA du är så jävla roligXD du gör verkligen mina dagar! Du får ALDRIG sluta blogga!!!!

Anonym

Jättebra blogg, tack för alla tips, behöver dem jag som både är ny bloggare och nybliven mamma...... Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress