Spiderchick

Det går bra
Nu har min mamma varit medlem på facebook i en vecka. Det går bra.

Jag skulle faktiskt vilja påstå att hon - och nu använder jag ett ungdomligt uttryck - ÄGER!Min mammas senaste statusuppdatering.

Anna

I love your mama!Och en liten "lustig" anekdot är att även jag passerade "Tänk på döden"-kyrkogården i förrgår, tillsammans med min pojkvän och vi tänkte ganska mycket på döden och på det absurda i att formulera ett sådant budskap och sätta det på porten till en kyrkogård. De kunde lika gärna skriva "Du kan aldrig vara säker på att du ska få leva. Glöm aldrig det".

Sus

Min mamma har också Fejjan.

Coolers ju!Tack för kommentaren =)

Catharina

Lovely!! Ja fejjan är kanoners!!

cecilia

Woho! Bra jobbat :)

linnea!

sweet blogg, dawg. checka gärna in min blogg och lämna synpunkter om min nyaste trumvideo! take care, L

Helena

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag gillar din mamma! Kan hon inte börja blogga oxå, nu när hon ändå är igång liksom? ;)

Milla

Haha! Vilken otroligt skön mamma du har! :)Och störtskön blogg. Läser jämt. Första gången jag kommenterar dock. Sorry - ska sluta vara så lat. Man börjar bli som di gamle.

Hayley

Haha låter som min morsa.. 65 bast och surfar/äger facebook ;)

Lina

Jag har gått runt och funderat på en sak väldigt länge, vad heter du på riktigt? :D

Pauline

Vad gulligt att din mamma har Facebook! :)

Hela min familj har det, ibland är det skönt så man kan hålla kontakten. Men ibland önskar man att man kunde få ha lite mer privat så inte föräldrarna vet om allt man gör ;)

paula

men sikken skön mamma, min e ju helt lost på fb ändå har man föröskt lära henne flera ggr, får nog nöja mig med att hon hittar till min blogg haha!

Josephine

Hahaha, åh <3Min pappa är rätt ny på facebook också. Han är riktigt fast. Det roliga är att han inte riktigt förstår det här med kommatecken så han skriver "sol ,bad ,riktigt härligt!"

NAISY- Anna i landet Upp och Ner

Hahaha! TACK Spidermormor för dagens skratt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress