Spiderchick

06:45

Vi har haft en mycket fin vana här i hushållet den senaste tiden. Klockan 08.00 har vi vaknat. Igår 08.30! Fattar ni? Jag har känt mig nästan sjukligt utvilad.

Men idag ville lille kiddet upp och leka redan kvart i sju.

Min första impuls var att känna SUCK SUCK SUCK SUCK vad tidigt!

Men så gav jag mig själv en bitch slap på kinden och sa hallå där fröken Spiderchick, stop the suck:ing! Det finns faktiskt de föräldrar som går upp klockan fem varje morgon, tänk på hur tappra dom är!

Och så steg jag upp samtidigt som jag sände en stärkande tanke till 05.00-föräldrarna.En kopp kaffe och Spiderchick är igång!

Emma says style, love & rock and roll.

bra tänkt. och jag är igång!

Emma

Min dotter har sovit fyra hela nätter i rad nu! Det är ju nästan så att jag får sova för mycket nu, det här är jag verkligen inte van vid =)

Elsa

Min bebis tycker att kvart i fem är uppstigardags. Det är det inte. Någonsin.

Marie

Tack för den stärkande tanken! ;) Ha en riktigt bra dag. Kram

Elin

Min lille kille gick länge upp kl 5, gääääääsp. Men nu så får jag sova till kl 6, så himla lyxigt.

Hanna

Tack för omtanken! Visserligen brukar vi få sova till 05.30 och ibland ända till kl 6!! En gång somnade lillan om till klockan 9, då kändes det som vi hade missat hela dagen =)Ha en härlig dag!

ida

Det var stort av dig. Själv hade jag nog avtuppat. Säkert.

andrea

min kille har låtit oss sova till minst 7 varje morgon, men så igår hände något, han vaknade klockan 5 och ville upp, det hjälpte inte att ta till flaskan, nädå, han ville upp och busa. jag trodde det var en engångsgrej, men så idag så vaknar han 04:15(!) vad i? Det är INTE okej.

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Fyra koppar minst menar du väl? ;D

Gaymasen

Haha! Och med den sovmorgonen lär du ju vara sjukligt utvilad nu. För ett helt år framöver. Jag sov tio timmar idag. Sov ända till haaalv elva. Gött som bara den. ;)

sofie

även jag är bortskämd med sena morgnar, och när pojken vaknar tidigt någon helg (7:30) tycker man så synd om sig själv, i alla fall tills man inser att många andra redan varit igån i flera timmar

Förvirrade Morsan

haha, jag som tänker "YES! det blev sovmorgon!" om jag får sova till 06.45 ;D så olika det kan vara =)

Sofia

Jag är en av dem som går upp fem. På sin höjd kl sex. Då önskar jag alltid att jag tyckte om kaffe så att jag kunde pigga till mig lite utav det men det är ju så äckligt så jag får fortsätta vara trött.

josefinkan

starkt jobbat! Jag tycker det är verdervärdigt om hon nån enstaka gång går upp tidigt...

amanda

Föräldrar? Vi vanliga människor som också går upp vid fem på mornarna då? Räknas inte vi :(

Hanna

Har för mig att du skrivit någon gång att du älskar att gotta dig när andra föräldrar har det "värre"...så du kan gotta ordentliget eftersom min dotter skrek Leeeelliiiiing!!! klockan 04.15 imorse... Tur för mig att hon brukar sova rätt länge i vanliga fall. :-)

Isabelle

Haha jag brukar också tänka så. Att det alltid finns dom som har det värre alltså.. Vi brukar få turas om att gå upp runt 5-6 snåret och då tänker jag att det finns dom som har barn som är vakna en gång i timmen, nätterna igenom I N T E. K U L.

Sabina

Tack för den stärkande tanken till 05-föräldrar - jag är en av dem, hehe. Ensamstående till en riktig liten 20-månaders piggelin som tyckte det var en bra vana att lägga sig an med att vakna vid 05 varje dag. ;P Det tycker inte mamman. ;) Jag brukar säga att jag får ta igen det när han är tonåring och sover sig igenom hela dagarna. ;D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress